HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός έως την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 28-05-2014: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στην βόρεια Ελλάδα. Άν...

Τετάρτη 28-05-2014: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - τοπικές αναπτύξεις νεφώσεων στην βόρεια Ελλάδα. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στην θάλασσα των Κυθήρων και το δυτικό Κρητικό από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την βορειοδυτική Πελοπόννησο έως τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Πέμπτη 29-05-2014: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις υψηλής διαστρωμάτωσης. Σταδιακά και προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αναπτυχθούν στο βόρειο Ιόνιο και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός αργά το βράδυ στο νότιο Ιόνιο, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την δυτική Κρήτη με σποραδικές βροχές και παροδικές μπόρες. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - τοπικά στην θάλασσα των Κυθήρων και το δυτικό Κρητικό από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι - και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και τοπικά στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Παρασκευή 30-05-2014: Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στο βόρειο Ιόνιο, τα παραθαλάσσια τμήματα της Ηπείρου, την δυτική Στερεά, την δυτική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, τις δυτικές Κυκλάδες και την δυτική Κρήτη. Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους στο βόρειο Αιγαίο θα είναι έντονα. Άνεμοι στο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις μέτριοι, στα υπόλοιπα πελάγη από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στην θάλασσα των Κυθήρων και το δυτικό Κρητικό από Δ/ΔΝΔ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί - και θερμοκρασία σε σημαντική πτώση της τάξης των 6 έως 8 βαθμών Κελσίου.

Σάββατο 31-05-2014: Νεφώσεις με βροχές και παροδικές μπόρες στην Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές πυκνότερες στο νότιο Ιόνιο όπου νωρίς το πρωί δεν αποκλείεται να σημειωθούν σποραδικές βροχές. Σταδιακά και προς το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, της Στερεάς και της Πελοποννήσου, το νότιο Ιόνιο, και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στην θάλασσα των Κυθήρων και το δυτικό Κρητικό από Δ/ΔΒΔ διευθύνσεις μέτριοι - και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Κυριακή 01-06-2014: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και παροδικές μπόρες στην Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές. Σταδιακά και προς το μεσημέρι νεφώσεις αστάθειας θα αναπτυχθούν στο νότιο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά ορεινά της Ηπείρου, σε τμήματα της ανατολικής Στερεάς, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα με πιθανότητα εκδήλωσης παροδικής μπόρας ή τοπικών καταιγίδων. Περαιτέρω επιδείνωση αργά το απόγευμα με σποραδικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι - στην θάλασσα των Κυθήρων και το Κρητικό από Δ διευθύνσεις μέτριοι - και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή και σε χαμηλότερο για την εποχή επίπεδα.

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: www.meteo-news.gr

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.