HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Κατσικόπουλος: Αντιπολίτευση με σοβαρότητα και αυστηρότητα

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, τονίζοντας...


Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο ο Δημήτρης Κατσικόπουλος, τονίζοντας οτι "Για τους ανησυχούντες αν θα παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο απαντώ "όχι μόνο θα μείνω, άλλα θα ασκήσω με σοβαρότητα και αυστηρότητα τα εκ του νόμου απορρέοντα καθήκοντα μου τόσο εγώ όσο και οι εκλεγέντες σύμβουλοι της παράταξης μου"
Το μήνυμα Κατσικόπουλου έχει ως εξής: 
"Επειδή πολλοί φίλοι ρωτούν τι έγινε στα Καλάβρυτα έχω να πω ότι μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα γραφεί με κάθε λεπτομέρεια για το τι έγινε εδώ κατά την προεκλογική περίοδο και όχι μόνο. Τώρα ότι ειπωθεί θα θεωρηθεί ότι είναι "εν θερμώ" και το σώφρον είναι να αποφευχθεί. Για τους ανησυχούντες αν θα παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο απαντώ "όχι μόνο θα μείνω, άλλα θα ασκήσω με σοβαρότητα και αυστηρότητα τα εκ του νόμου απορρέοντα καθήκοντα μου τόσο εγώ όσο και οι εκλεγέντες σύμβουλοι της παράταξης μου "και μάλιστα με το παραπάνω. Αυτά προς το παρόν και καλό βόλι αύριο! Με ψηλά το κεφάλι συνεχίζουμε τον αγώνα και ιδιαιτέρως ευχαριστώ και πάλι τους ψηφίσαντες και μη συνδημότης μου. Πολλές ευχαριστίες και σε όλους τους υποψηφίους δημοτικός συμβούλους καθώς και στους τοπικούς συμβούλους και εκπρόσωπους των δημοτικών διαμερισμάτων του δήμου μας, για τον έντιμο και καθαρό αγώνα που δώσαμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.