HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Ανδριοπούλου - Κυριακοπούλου Μαρία υποψήφια τοπικής κοινότητας Καμενιάνων

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, φίλοι συμπολίτες Μετά από πάρα πολλή σκέψη και ζώντας την πραγματικότητα του χωριού μας 12 μήνες το χ...

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, φίλοι συμπολίτες
Μετά από πάρα πολλή σκέψη και ζώντας την πραγματικότητα του χωριού μας 12 μήνες το χρόνο αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στο τοπικό συμβούλιο των Καμενιάνων με το συνδυασμό"Δ.Ε.ΚΑ"του κ.Δημήτρη Κατσικόπουλου.
Τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εμείς οι μόνιμοι κάτοικοι είναι πολλά και χρόνια.
Μαζί με όλη την ομάδα, τον Ανδρέα Δημ.Αθανασόπουλο υποψήφιο για το δημοτικό συμβούλιο και τον Παναγιώτη Δημ. Κυριακόπουλο συνυποψήφιό μου στο τοπικό θα εργαστούμε πάνω στα πραγματικά προβλήματα των χωριών μας.
Αν και είμαστε και οι τρεις πρωτόπειροι στο θέμα των εκλογών, αν και δεν είμαστε επαγγελματίες της πολιτικής υποσχόμαστε πως αν μας εκλέξουν οι συμπολίτες μας θα υπερβούμε των δυνατοτήτων μας για χάρη των χωριών και των συμπολιτών μας.
Ξεκινάμε για τρεις βδομάδες μέχρι τις εκλογές έναν τίμιο και έντιμο προεκλογικό αγώνα χωρίς ακρότητες και με σεβασμό στην προσωπικότητα του κάθε ψηφοφόρου. Σε είκοσι μέρες οι εκλογές θα είναι παρελθόν. Τα προβλήματα του τόπου μας όμως θα συνεχίσουν να ταλανίζουν πολλούς από τους συμπολίτες μας, και δη τους μόνιμους κατοίκους των χωριών μας.
Είμαστε μια μικρή κοινωνία από την οποία κανείς δεν περισσεύει, όλοι είναι χρήσιμοι και όλοι μπορούν να προσφέρουν αν το θελήσουν. Αρκεί μόνο να παραμερίσουν τα ελάχιστα που πιθανόν μας χωρίζουν και να εστιάσουν στις πραγματικές ανάγκες των χωριών μας.
Ο πήχης για εμάς τοποθετείται από την αρχή πολύ ψηλά. Δεν αρκούμαστε στα λίγα και στα ελάχιστα, «απλώς για να έχουμε», όπως λέμε και στην καθομιλουμένη.
Όραμά μας είναι να αλλάξουμε προς το καλύτερο όλη την σημερινή κατάσταση,
Αυστηρότεροι κριτές του εαυτού μας θα είμαστε εμείς οι ίδιοι, θα κάνουμε πλήρη απολογισμό στο τέλος της πενταετίας και αν δεν έχουμε υλοποιήσει τους στόχους μας, θα είμαστε οι πρώτοι που θα το παραδεχτούμε.
Το γεγονός ότι είμαστε νέοι στην πολιτική δε σημαίνει ότι ζητάμε ανοχή ή λευκή επιταγή. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε πλάνο και όλοι εσείς στο τέλος θα μας αξιολογήσετε.
Εσείς όλοι που καλείστε να επιλέξετε και να εκλέξετε ποιοι θα σας εκπροσωπήσουν, θέλω εκ των προτέρων όλοι να γνωρίζετε τις προτεραιότητες των έξι σημείων που έχουμε θέσει.
• Αποπεράτωση του δρόμου του Καλλιφωνίου προκειμένου να φέρουμε τα Καλάβρυτα πιο κοντά στους Καμενιάνους και στο Δροβολοβό. .
• Βελτίωση και ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου από τη διασταύρωση του Δεσινού στον κάμπο έως το Δροβολοβό.
• Βελτίωση και αποπεράτωση της εσωτερικής οδοποιίας στα χωριά μας
• Υδρομάστευση
• Ανακαίνιση του Λαογραφικού μουσείου Καμενιάνων (Δημοτικό σχολείο) με χρήση λειτουργίας ενός δωματίου ως κοινοτικό Ιατρείο
• Κατασκευή αθλητικού χώρου στη θέση Άγιος Νικόλαος, θέση η οποία ήδη υπάρχει και είναι διαθέσιμη από παλαιότερη δωρεά.

Κλείνω με ένα απόσπασμα παρμένο από τον «’Επιτάφιο» του Θουκυδίδη: «… δύο τά έναντιώτατα εὐβουλίᾳ εἶναι, τάχος και ὀργήν… ». Δηλαδή, δύο πράγματα είναι ενάντια στη λήψη σωστών αποφάσεων, η βιασύνη και η οργή. Υποσχόμαστε λοιπόν πως θα πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμά μας με σύνεση και υπευθυνότητα χωρίς να βιαζόμαστε, αφήνοντας στην άκρη έριδες και διχόνοιες και λειτουργώντας πάντα για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Ανδριοπούλου - Κυριακοπούλου Μαρία 
Υποψήφια εκπρόσωπος τοπικής κοινότητας Καμενιάνων με τον συνδυασμό "Δ.Ε.ΚΑ" του Δ.Κατσικόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.