HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος υποψήφιος τοπικός εκπρόσωπος συνδυασμού "Δ.Ε.ΚΑ"

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, γεννημένος στο Δεχούνι Αχαΐας το 1956, έφυγε για την Αθήνα σε ηλικία 12 ετών με στόχο την εργασία και επιβίωση...

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, γεννημένος στο Δεχούνι Αχαΐας το 1956, έφυγε για την Αθήνα σε ηλικία 12 ετών με στόχο την εργασία και επιβίωση. Πολυπράγμον και ικανός, παραμένοντας όμως ακόμα παιδί, εργάζεται ασταμάτητα και διαπρέπει σε κάθε του δουλειά. Στα 18 υπηρετεί τη θητεία του κι εκεί ξεκινά να ασχολείται με οικοδομικές εργασίες έχοντας ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στους ελαιοχρωματισμούς. Εκείνη την περίοδο γνωρίζει τη σύζυγό του Κατερίνα με την οποία αποκτά δύο κόρες.
Η δεξιοτεχνία, η τιμιότητα και η αγάπη του για δουλειά γενικότερα, τον αποζημιώνουν βρισκοντάς τον λίγα χρόνια αργότερα ως έναν από τους καλύτερους εργολάβους στην Αθήνα με διευρυμένο κοινωνικό κύκλο.Πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Πάους εδώ και μια δεκαετία και δραστήριος όπως πάντα, διατηρεί φάρμα.
Η αρετή του στην επικοινωνία με τους συνανθρώπους του, η αποφασιστικότητα του και η ανιδιοτελής αγάπη για τη γενέτειρά του, τον καθιστούν ως ένας από τους ικανότερους εκπροσώπους των συμφερόντων του τόπου.
Aποφάσισε λοιπόν να θέσει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό Δ.Ε.Κ.Α του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου,ως δημοτικός σύμβουλος στην τοπική ενότητα Παΐων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.