HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε η Αυλαία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, το οποίο περιέχει την έκθεση, ξεκινoύν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις και η διεκδίκηση των 70.3...

Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, το οποίο περιέχει την έκθεση, ξεκινoύν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις και η διεκδίκηση των 70.305 θέσεων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας.

Στην Αχαΐα διαγωνιζόμενοι μαθητές είναι  3.345 μαθητές που θα εξεταστούν σε 42 εξεταστικά κέντρα (35 είναι για τους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, πέντε για ΕΠΑΛ και δύο Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα)
Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 8 το πρωί, ενώ οι εξετάσεις αρχίζουν μισή ώρα αργότερα. 
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από τα μαθήματα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Γραφιστικές Εφαρμογές, για τα οποία η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.
Να σημειώσουμε ότι, για πρώτη φορά φέτος, στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου, το 50% των ερωτήσεων θα αντληθεί από τη νεοσύστατη Τράπεζα Θεμάτων
Η Τράπεζα Θεμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000 θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, τα οποία από χθες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα exams-repo.citi.gr και είναι προσβάσιμα από όλους. Με θέματα από την Τράπεζα θα εξεταστούν μόνο τα υποχρεωτικά μαθήματα.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.