HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εξαιρετικός ο απόηχος των Επιστημονικών παρουσιάσεων του Νοσοκομείου Καλαβρύτων

Εξαιρετικός είναι ο απόηχος των Επιστημονικών παρουσιάσεων που πραγματοποίησε η Νοσηλευτική Μονάδα (Νοσοκομείο) Καλαβρύτων σε μεγάλα Συ...

Εξαιρετικός είναι ο απόηχος των Επιστημονικών παρουσιάσεων που πραγματοποίησε η Νοσηλευτική Μονάδα (Νοσοκομείο) Καλαβρύτων σε μεγάλα Συνέδρια -όπως είχε γράψει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (διαβάστε ΕΔΩ)-. Συγκεκριμένα:

Στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής, Κέρκυρα 23-26/4/2014, (συνολικά 20 επιστημονικές εργασίες, που αποτελούσαν είτε εξ΄ολοκλήρου πόνημα των γιατρών του Καλαβρυτινού Ιδρύματος, είτε συνεργασίες τόσο με το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων όσο και με Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Πελοποννήσου).
Στο 18ο Συνέδριο, Κέρκυρα 2-4/5/2014 της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας (ΙΧΕΚ), που είναι και η αρχαιότερη όλης της Ελλάδος (Εισήγηση Ν. Ραζή σχετική με με τους Τομείς άσκησης της Γενικής Ιατρικής, στα πλαίσια Στρογγυλής Τράπεζας με θέματα της εν λόγω Ειδικότητας).
Στο 40ο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο, Αθήνα 14-17/5/2014, (Προεδρία Ν. Ραζή σε Συνεδρία Ηλεκτρονικά Αναρτημένων Ανακοινώσεων). Το Συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο που πραγματοποιείται στην Ελλάδα.

Οι συμμετοχές αυτές, πέραν από την αναγνωρισιμότητα που προσφέρουν, αναδεικνύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την ποιότητα του έργου που σφαιρικά επιτελείται στα Καλάβρυτα, σε όλους τους τομείς του Ιδρύματος.


Σε επιστολή που απέστελλε η ΙΑΤΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
αναφέρει:



Αξιότιμε Δρ. Ραζή , 
Εκ μέρους της Οργανωτικής και της Επιστημονικής Επιτροπής του 18ου Συνεδρίου της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κέρκυρας, από 02 έως 04 Μαΐου 2014, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παρουσία και τη συμμετοχή σας. 
Η συνεισφορά σας στην επιτυχία του Συνεδρίου ήταν ιδιαίτερα σημαντική. 
Ελπίζουμε ότι και στο μέλλον θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας. 
Με εκτίμηση, 
Μ. Μάνδυλα-Κουσουνή 

 Ι. Ζαβιτσιάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.