HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΟΚ: Στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ Βουραϊκός - Λουσοί - Βάλτος Καλαβρύτων

ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ δημόσιας περιουσίας, αρχαιολογικών, τουριστικών, ιστορικών χώρων άλλα και διατηρητέα μνημεία της φύσης; Χθες έφερε στην ...



ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ δημόσιας περιουσίας, αρχαιολογικών, τουριστικών, ιστορικών χώρων άλλα και διατηρητέα μνημεία της φύσης;
Χθες έφερε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Γιώργος Μπέσκος και δημοσίευσε η Πέπη Σπηλιωτοπούλου στο filofimos.gr το Φ.Ε.Κ. παραχώρησης δημοσιάς πολλών φιλέτων της Αιγειάλειας  στο ΤΑΙΠΕΔ με αριθμό 3025/28-11-2013 (τεύχος Β')
διαβαστε ΟΛΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΕΔΩ: https://drive.google.com/file/d/0B4yknBx-2d1oR09fcWg5UWhhMkE/edit?usp=sharing
και μεσα σε αυτό έκπληκτοι βλέπουμε σημαντικά περιουσιακά σημεία των Καλαβρύτων να περιλαμβάνονται.....
Πριν μερικές μέρες το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS δημοσίευσε την πώληση του Ειρηνοδικείου Κλειτορίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.
Να δουμε τώρα.......

Αλλά ας δουμε το συγκεκριμένο ΦΕΚ. Τι λεει στην παράγραφο 16:
Μεταβιβάζονται και περιέρχονται χωρίς αντάλλαγμα στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» (TAIΠΕΔ Α.Ε.) κατά πλήρη κυριότητα, νομή και κατοχή τα ακόλουθα ακίνητα κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, με των επ' αυτών κτισμάτων και εγκαταστάσεων, ως ακολούθως:

Ήδη για την πλήρη ενημέρωση σας το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS κάνει ρεπορταζ για να δούμε ακριβώς τα σημεία και ποιοι ακριβώς χώροι μεταβιβάζονται και πολύ σύντομα θα σας ενημερώσουμε 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.