HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος με τους Καλαβρυτινούς της Πάτρας

Σε μια μεγάλη, ενθουσιώδη και δυναμική συγκέντρωση, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην ...

Σε μια μεγάλη, ενθουσιώδη και δυναμική συγκέντρωση, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση στην Πάτρα χθες βράδυ 8 Μαΐου. Ο κ. Κατσικόπουλος μιλώντας από καρδιάς, τόνισε την ανάγκη συστράτευσης όλων των Καλαβρυτινών για να "ξαναμπεί ο πήχης ψηλά στα Καλάβρυτα.
Στην ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά: 
"...τα Καλάβρυτα δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν σημείο αναφοράς της δράσης μου, όποιο πόστο και αν κλήθηκα να υπηρετήσω, σε όποια θέση ευθύνης και αν βρέθηκα.
Όπως δεν έπαψαν ποτέ τα Καλάβρυτα να αποτελούν σημείο αναφοράς της καθημερινότητάς μου, της οικογένειάς μου και βεβαίως δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τον τόπο που αντιπροσωπεύει για μένα τους πιο ισχυρούς και ειλικρινείς ανθρώπινους δεσμούς.
Αυτή η συναισθηματική προσέγγιση ήταν πολύ καθοριστική στο να αποδεχθώ την προτροπή αρκετών φίλων και συνδημοτών και να διεκδικήσω σε αυτές τις εκλογές τον Δήμο Καλαβρύτων, για να παλέψω για τον τόπο που αγαπώ περισσότερο, για τους ανθρώπους που νιώθω πιο κοντά μου...
Να παλέψω για τα Καλάβρυτα....

Γνωρίζετε, ότι αν ήθελα να είμαι υποψήφιος στην Πάτρα, ουδείς θα αμφισβητούσε την απόφασή μου...
Και φυσικά μετά την τραυματική εμπειρία που έχουν οι Πατρινοί από την εκλογή Δημαρά, η επικράτησή μου στις εκλογές, θα εθεωρείτο κατά γενική ομολογία κάτι περισσότερο από δεδομένη.
Για όσους μάλιστα για ευνόητους λόγους προσπαθούν να κάνουν μικροπολιτική συγγράφοντας σενάρια για να βολέψουν την πολιτική τους ανυπαρξία και να δημιουργήσουν εντυπώσεις, αποκαλύπτω ότι τον Ιούνιο του 2013, δημοσκόπηση που έγινε για τον Δήμο Πατρέων με κατέγραφε στην πρώτη θέση με διπλάσιο ποσοστό από τον δεύτερο.
Όμως για εμένα δεν μέτρησε τo που θα μπορούσα εύκολα να εκλεγώ, αλλά τι πραγματικά ήθελα να κάνω.
Αυτό που ήθελα ήταν να γυρίσω στον τόπο μου, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, στον τόπο από όπου ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με την πολιτική και είχα την τύχη να με εμπιστευθείτε τόσο εσείς οι Καλαβρυτινοί συντοπίτες μου όσο και οι Αχαιοί εκλεγοντάς με Βουλευτή και Νομάρχη…
Kαι έχω την αίσθηση ότι δεν σας απογοήτευσα .
Φίλες και φίλοι
Πάντα πίστευα ότι η θητεία σε κάθε θέση ευθύνης πρέπει να έχει σαφή και οριοθετημένο χρονικό ορίζοντα.
Ως εκ τούτου, κλείνοντας δύο πολύ σημαντικούς κύκλους προσφοράς σε κορυφαίες θέσεις του κοινοβουλίου και της αυτοδιοίκησης , αποκτώντας μια μεγάλη εμπειρία και γνώση για τον τρόπο που επιλύονται σημαντικά προβλήματα, δεν έχω ανάγκη να ικανοποιήσω κάποια επιπλέον φιλοδοξία για αξιώματα.
Μία και μόνη φιλοδοξία έχω, μία και μόνον ανάγκη νοιώθω:

Να δω τα Καλάβρυτα να βάζουν και πάλι ψηλά τn πήχη και να ξεκινούν μια μεγάλη αναγεννητική πορεία που θα δώσει ελπίδα σε εμάς και τα παιδιά μας."


2 σχόλια

  1. ναι κ. Κατσικόπουλε, ειναι αλήθεια, οι Πατρινοί σας περίμεναν ως το Μεσσία να τους σώσετε από το Δημαρά, κυρίως λόγω του αγώνα που κάνατε γι' αυτούς, ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης... να 'στε σίγουρος ότι αυτή τη φορά, θα μένατε έξω από το δεύτερο γύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακολούθησε καφές στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Μετά από τόσες μέρες απουσίας από το φυσικό του χώρο ο υποψήφιος δήμαρχος έδωσε και πάλι ελπίδα στους καταστηματάρχες της περιοχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.