HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για να γνωρίζουν οι πολίτες και όσοι ελπίζουν σε μετεκλογικές αμοιβές......

Αντιγράφουμε το σχόλιο του συμπατριώτη μας Πάνου Τέτοκα που υπενθυμίζει σε όλους μας τι θα γίνει μετά τις εκλογές, συμπληρώνοντας οτι θα...

Αντιγράφουμε το σχόλιο του συμπατριώτη μας Πάνου Τέτοκα που υπενθυμίζει σε όλους μας τι θα γίνει μετά τις εκλογές, συμπληρώνοντας οτι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη όλοι οι ψηφοφόροι και κυρίως εκείνοι που νομίζουν οτι "πουλώντας" υπηρεσίες θα λάβουν και την..... μετεκλογική ανταμοιβή. Δυστυχώς οι υποσχέσεις και οι εκβιασμοί καλά κρατουν και στον Δήμο μας με τα ...ταξίματα να δίνουν και να παίρνουν......  

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΗΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
1. Οι προϋπολογισμοί δεν μπορεί να είναι ελλειμματικοί και θα ελέγχονται συνολικά ανά τρίμηνο
2. Αν ο προϋπολογισμός είναι ελλειμματικός για δύο συνεχή τρίμηνα, τότε η Περιφέρεια ή ο Δήμος μπαίνουν σε πρόγραμμα εξυγίανσης, δηλαδή σε Μνημόνιο.
3. Απαγορεύονται έως τις 31/12/2016 οι προσλήψεις και διορισμοί μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.
4. Αξιολόγηση του προσωπικού με βάση συγκεκριμένα ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια.
5. Υποχρεωτική είσπραξη οφειλών των δημοτών μέσω ρύθμισης ή ακόμη και κατασχέσεων.
6. Τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων χρεών των Δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.