HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Χρήστος Μπουρδής υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού "Δ.Ε.ΚΑ"

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων και να στηρίξω το Δημήτρη Κατσικόπουλο, διότι ισχ...

Φίλες και φίλοι,

αποφάσισα να ενταχθώ στο συνδυασμό Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων και να στηρίξω το Δημήτρη Κατσικόπουλο, διότι ισχυρά πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε τον πολύπαθο τόπο μας.Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος είναι άνθρωπος έντιμος, με πολυετή πείρα στα κοινά και με σύγχρονο όραμα για τα Καλάβρυτα.
Έχοντας αποφασίσει να δώσουμε έμφαση στις υποδομές και ιδίως στο συγκοινωνιακό δίκτυο, στην πρόσβαση των συμπολιτών μας στην υγεία, στις νέες τεχνολογίες αλλά και στη γεωργία, θα δουλέψουμε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Σας διαβεβαιώνω ότι με σοβαρότητα θα στηρίξω κάθε απόφαση η οποία προωθεί το κοινό καλό καθώς και την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη τόσο των Καλαβρύτων όσο και των κατοίκων τους.
Με ήθος, συνέπεια και σκληρή δουλειά θα υπηρετήσω τον τόπο μου, τα Καλάβρυτα, για να τον δω να εξελίσσεται και να ευημερεί.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Περιφέρειας Καλαβρύτων
Μπουρδής Χρήστος

6 σχόλια

  1. κοντος ψαλμος! η ωρα της καλπης πλησιαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως καλή και χρήσιμη φωνή ο Μπουρδής Γυπαετέ.Τις τελευταίες τρεις ή τέσσερις τετραετίες απέχει κι από τα μεγάλα κόμματα,για να πάει με Κατσικόπουλο κάτι λέει αυτό.Το σίγουρο είναι ότι αγαπά τον τόπο του και το έχει αποδείξει.Στηρίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΧΕΤΟ αλλά Τι γίνεται με τις βαρέλες, είμαι Αθήνα και δεν έχω άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως καλή και χρήσιμη φωνή ο Μπουρδής Γυπαετέ.Τις τελευταίες τρεις ή τέσσερις τετραετίες απέχει κι από τα μεγάλα κόμματα,για να πάει με Κατσικόπουλο κάτι λέει αυτό.Το σίγουρο είναι ότι αγαπά τον τόπο του και το έχει αποδείξει.Στηρίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.