HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ - Με επιτυχία η Γιορτή Ερασιτεχινού Ποδοσφαίρου (Βίντεο)

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας και τον Σύ...


Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας, πραγματοποίησε με επιτυχία την 3η Γιορτή Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου την Δευτέρα 19/5/2014 και ώρα 17.30 στο γήπεδο "Φ. Αραβαντινός" (Θύελλας Πατρών).
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν αγώνες μεταξύ των μικτών ομάδων από ΑΙΓΙΟ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (ετσι τουλάχιστον ήταν στο πρόγραμμα αλλά δεν παραβρέθηκαν τελικά ποδοσφαιριστές των ομάδων των Καλαβρύτων), ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ -ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ, ΠΑΤΡΑ-REGION CUP 2004.
Επίσης θα βραβεύτηκαν οι πρώτοι σκόρερ από τις κατηγορίες Γ’ Εθνική Κατηγορία, Α’ Κατηγορία Αττικό Πάρκο, ΣΟΥΠΕΡ-ΒΗΤΑ, Β’ και Γ’.
Στην πετυχημένη γιρτή Θα πραγματοποιηθηκε συλλογή τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε ευπαθείς ομάδες μέσω της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε ΟΛΑ στο ταμείο Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών.

Δείτε παρακάτω βίντεο διάρκειας 60 λεπτών με ότι ακριβώς έγινε στην εκδήλωση «3η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή». Παρουσίαση της εκδήλωσης, δηλώσεις από γήπεδο και κερκίδα, πλάνα από τους αγώνες και τα πέναλτι στον 2ο ημιτελικό, αλλά και τις βραβεύσεις. Ευχαριστούμε τον Κώστα Αγοράκη για την επιμέλεια των πλάνων και φυσικά το συνεργαζόμενο με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS portal: patragoal.gr και τον Αποστόλη Νικολόπουλο



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.