HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενθαρρυντικό ξεκίνημα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Καλαβρύτων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαβρύτων σας ενημερώνει ότι μέχρι σήμερα έχει εγγράψει στο μητρώο του 95 αιτήσεις για συμμετοχή...

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Καλαβρύτων σας ενημερώνει ότι μέχρι σήμερα έχει εγγράψει στο μητρώο του 95 αιτήσεις για συμμετοχή στα προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων που παρέχονται από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ (Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης) σε συνεργασία με το Δήμο Καλαβρύτων. Ως εκ τούτου, έχει συγκροτήσει τέσσερα τμήματα τα οποία λειτουργούν, ενώ άλλα δύο τελούν υπό συγκρότηση. Συγκεκριμένα, λειτουργούν:
1) Τμήμα Πρώτων Βοηθειών με 22 συμμετέχοντες.
2) Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας για τον Τουρισμό με 15 συμμετέχοντες.
3) Τμήμα Πληροφορικής (Επεξεργασία Κειμένου και Διαδίκτυο) με 15 συμμετέχοντες.
4) Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας για τον Τουρισμό με 20 συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους δημότες Καλαβρύτων, οι οποίοι έχουν «αγκαλιάσει» με ζέση και αγάπη την προσπάθεια μας, την εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολικού συγκροτήματος «Ευσέβιος Κηπουργός» και ιδιαίτερα το Διευθυντή του Γυμνασίου κύριο Παναγόπουλο, που χωρίς τη συμπαράσταση και προσφορά του το έργο μας θα ήταν πολύ πιο δύσκολο. Υποσχόμαστε, τέλος, πως από το Σεπτέμβριο θα λειτουργήσουν νέα τμήματα, ώστε να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες των Καλαβρυτινών.

Με εκτίμηση
Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης
Σουλές Ιωάννης
Η Υπεύθυνη Οργάνωσης
Κυριαζή Ιωάννα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.