HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκα/τινός Πάτρας "Της ξενιτιάς το φάρμακο με το χορό γεννιέται"

Την λήξη μια ακόμα πετυχημένης περιόδου με πλούσιες εκδηλώσεις που διαφήμισαν τον τόπο και την παράδοσης μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και ...

Την λήξη μια ακόμα πετυχημένης περιόδου με πλούσιες εκδηλώσεις που διαφήμισαν τον τόπο και την παράδοσης μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, θα γιορτάσει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8:00μμ στο θεατράκι του Ο.Λ.ΠΑ στην Μαρίνα της Πάτρας σε συνεργασία με την θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πάτρας και θα είναι ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο αφιερωμένο στην μετανάστευση και τον ξεριζωμό αλλά και την ζωή της υπαίθρου με όλα τα παραδοσιακά στοιχεία. Μνήμες, λοιπόν, παράδοση, μουσική και χορός με τίτλο: "Της ξενιτιάς το φάρμακο με το χορό γεννιέται"Να μην λείψει κανείς!!! 
Να σημειώσουμε οτι ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το Παγκαλαβρυτινό συναπάντημα που αποτελεί το γεγονός του Καλοκαιριού για τα Καλάβρυτα. Να ευχηθούμε στον Πρόεδρο Θανάση Φρατζή στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και σε όλα τα παιδιά του δραστήριου συλλόγου να μας χαρίζουν για πολλά ακόμα χρόνια την ζωντάνια, την δημιουργία και τις μνήμες παράδοσης μας και πάντα θα ήμαστε αρωγοί σε κάθε τους προσπάθεια.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την μουσικοχορευτική εκδήλωση «Της ξενιτιάς το φάρμακο με το χορό γεννιέται» τη Δευτέρα 2 Ιουνίου (ώρα 8 μ.μ.) στο Θέατρο π. Ο.Λ.Π.Α. στη Μαρίνα Πατρών, στη γιορτή λήξης της χορευτικής χρονιάς 2013-2014 των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Η εκδήλωση θα «σφραγίσει» την επιτυχή παρουσία των χορευτικών μας, που κατάφεραν να ξεχωρίσουν για μία ακόμη χρονιά, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 08:00 μ.μ. Προσέλευση μελών 
  • 08:10 μ.μ. Προσέλευση επισήμων, έναρξη εκδήλωσης. 
  • Χοροί από την Πελοπόννησο. 
  • Χαιρετισμοί επισήμων και απολογισμός 2013-2014 από τον πρόεδρο του Π.Σ. 
  • Δρώμενο «Της ξενιτιάς το φάρμακο με το χορό γεννιέται»
  • 10:30 μ.μ. Τέλος Εκδήλωσης.

Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Φραντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.