HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήρια επιστολή Νίκου Σφαραγκούλια

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες, Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και το καθένα ξεχωριστά γι...

Αγαπητοί μου συνδημότες και συνδημότισσες,
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και το καθένα ξεχωριστά για την στήριξη σας στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και κάποιες στιγμές άνισος. Όμως με την δική σας θέληση βρίσκομαι εδώ έτοιμος να προασπίσω τα συμφέροντα σας.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της «Δημοκρατικής Ενότητας Καλαβρύτων κύριο Δ. Κατσικόπουλο για την εμπιστοσύνη του, όλους τους υποψήφιους τοπικούς εκπροσώπους των κοινοτήτων του δήμου μας και τους συνυποψήφιους μου για τον ωραίο και καθαρό αγώνα που δώσαμε. Ευχαριστώ Σταυρούλα, Φρόσω, Χριστιάνα, Χρυσάνθη, Νίκη, Πατρούλα, Γιώργο, Δημήτρη, Τάκη, Χαρίλαε, Θανάση, Ζήση, Σπύρο, Τάκη, Γιώργο, Ανδρέα, Χρήστο, Βασίλη, Χρήστο, Τάσο, Φίλιππε, Γιώργο. Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την ομάδα του εκλογικού μας κέντρου για τον κόπο που κατέβαλαν ολόκληρο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου και πάντα με χαρά εκπλήρωναν τις επιθυμίες μας. Σας ευχαριστώ Βασίλη και Σοφία.
Η εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπο μου με γεμίζει με χαρά αλλά πάνω από όλα με γεμίζει ευθύνη, ώστε να υλοποιηθούν όλα όσα πρεσβεύουμε, όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αξίζουν στον τόπο μας. Από δω και στο εξής μοναδικός γνώμονας των πράξεων μου θα είναι η ανάπτυξη του τόπου μας ,για να μπορούν όλοι και ιδιαίτερα οι νέοι και οι νέες να θεωρούν τον τόπο τους όχι μια έσχατη λύση αλλά την καλύτερη λύση για να ζήσουν και να δραστηριοποιηθούν.
Κλείνοντας θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η παρουσία μας στα δημοτικά συμβούλια θα είναι συνεχής και ουσιαστική. Η αντιπολίτευση μας θα είναι αμείλικτη, σφοδρή και καταδικαστική σε οποιανδήποτε παραβατικότητα, ανηθικότητα και κατάλυση της νομιμότητας.
Σας ευχαριστώ θερμά.
Με τιμή
Σφαραγκούλιας Δ. Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.