HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκλήρωσαν τις παραστάσεις τους οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" της 'Εν. Καλαβρυτινών Πάτρας

Το Σάββατο 10 Μαΐου, η Θεατρική Ομάδα της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας " έδωσαν την τελευταία τους...

Το Σάββατο 10 Μαΐου, η Θεατρική Ομάδα της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας "Ταξιδευτές της Πρόζας" έδωσαν την τελευταία τους παράσταση με το έργο του Ντίνου Ταξιάρχη "Τα Γενέθλια", στο φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρίου "Ζωοδόχος Πηγή". 
Οι "Ταξιδευτές" ευχαριστούν όλους τους Συλλόγους, Φορείς, Ιδρύματα ΚΑΠΗ και όπου αλλού παρουσίασαν την παράσταση, για τη ζεστή υποδοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον σκηνοθέτη της Ομάδας Ανδρέα Θανασούλα καθώς και στους κυρίους Θοδωρή Στεφανίδη και Γιώργο Δημητρακόπουλο που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό της ομάδας βοηθώντας.Από καρδιάς και οι ευχαριστίες στον Πρόεδρο της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Νίκο Μαντά για την πολύτιμη και αθόρυβη στήριξή του.
Η επόμενη παράσταση των Ταξιδευτών θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Ιουνίου με το έργο του Μ.Χουρμούζη "Λεπρέντης". Μία καταπληκτική κωμωδία που διακρίνεται για την εξαίρετη θεατρική της γλώσσα όσο και για το καυστικό σατυρικό πνεύμα του συγγραφέα.
(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.