HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χρυσάνθη Τζελέπη υποψήφια δημοτική σύμβουλος συνδυασμού "Δ.Ε.ΚΑ."

Μελέτησα με κάθε λεπτομέρεια τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. και ύστερα από εμπεριστατωμένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ...

Μελέτησα με κάθε λεπτομέρεια τις θέσεις της Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. και ύστερα από εμπεριστατωμένη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων που είχα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δ. Κατσικόπουλο, αποφάσισα και εγώ να συμμετέχω ως υποψήφια στον πιο πάνω συνδυασμό.
Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του Δήμου μου και της τοπικής κοινωνίας που ανήκω (Ρογοί Καλαβρύτων) και θεωρώ ότι με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω ως πτυχιούχος της Παντείου Σχολής και τελειόφοιτης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ως πρώην διοικητικό στέλεχος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, θα μπορέσω να προσφέρω πολλές υπηρεσίες στο Δήμο μας για το καλό όλων μας και ειδικότερα, στον τόπο καταγωγής μου, το Δημοτικό διαμέρισμα Ρογών Καλαβρύτων.
Με όλο τον σεβασμό και την εκτίμηση ευελπιστώ στη στήριξη των συμπολιτών μου σε αυτή μου την προσπάθεια.

Με την διάθεση της προσφοράς και την προοπτική της αλλαγής
Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος συνδυασμού "Δ.Ε.ΚΑ."
Χρυσάνθη Τζελέπη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.