HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αγρότες - Δημοσιεύθηκαν οι αποφάσεις της εξισωτικής του 2014

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το ΥποΟυργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι αποφάσεις για το ύψος της εξισωτικής αποζημίωσης του 2014,...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το ΥποΟυργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων οι αποφάσεις για το ύψος της εξισωτικής αποζημίωσης του 2014, για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές της χώρας. Πρόκειται ουσιαστικά για τις αποφάσεις που αφορούν τη χρηματοδότηση του Μέτρου 211 «Ενισχύσεις στους γεωργούς ορεινών περιοχών με φυσικά μειονεκτήματα» και του Μέτρου 212 «Ενισχύσεις στους γεωργούς περιοχών με μειονεκτήματα εκτός των ορεινών».
Σύμφωνα με τις αποφάσεις στο μέτρο Μέτρου 211 εγκρίνεται πίστωση ύψους, 45.000.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ) ενώ για το Μέτρο 212 ανέρχεται σε 15.000.000 ευρώ. Συνολικά 60 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.