HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ - Συνελήφθη 47χρονη για ψευδή δήλωση ληστείας

Συνελήφθη χθες (18-6-2014), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 4...

Συνελήφθη χθες (18-6-2014), το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 47 ετών σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Ειδικότερα προχθές (17-6-2014) το απόγευμα, η 47χρονη κατήγγειλε στο κέντρο αστυνομικών επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Αχαΐας ότι δράστης με την απειλή μαχαιριού αποπειράθηκε να αφαιρέσει τη τσάντα της, χωρίς να τα καταφέρει και τράπηκε σε φυγή.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης και την ανεύρεση του δράστη διενεργήθηκαν άμεσα επισταμένες και συνεχείς αναζητήσεις των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του την επόμενη ημέρα το πρωί και τη σύλληψη του.
Κατά την προσαγωγή του 48χρονου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και την επίδειξη του στην 47χρονη αυτή δήλωσε ψευδώς ότι δεν τον αναγνωρίζει ως δράστη της ληστείας σε βάρος της.
Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι η 47χρονη διατηρεί φιλία – σχέση με τον 48χρονο και η απόπειρα αφαίρεσης της τσάντας είχε πραγματοποιηθεί με σκοπό την κλοπή και όχι με την απειλή μαχαιριού όπως ψευδώς αυτή είχε καταγγείλει.
Οι συλληφθέντες θα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.