HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ημέρα εορτής των αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της. Για το σκοπό αυτό, ...

Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (15-6-2014), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.
Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημητρίου, ενώ στην Πάτρα αμέσως μετά τη δοξολογία με πρωτοβουλία των συνδέσμων αποστράτων παρατέθηκε και δεξίωση στο ξενοδοχείο Αστήρ. (Σχετικό το από 14-6-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Αστυνομικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Α΄ κ. ΣΦΕΤΣΟΣ Χαράλαμπος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

« Αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση μας, να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία όσο και στην εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για το σκοπό αυτό, τιμούμε σήμερα, ημέρα των Αγίων Πάντων, όλους τους αποστράτους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο, ότι οι συνταξιούχοι συνάδελφοι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μας.
Ως ενεργό μέλος της Αστυνομικής οικογένειας, εύχομαι στους συνταξιούχους συναδέλφους μας, να συνεχίζουν τη ζωή τους με το ίδιο ήθος και να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.