HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες στο Ρίο

Μια ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (18-6-2014) τα ξημερώματα, στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών,...

Μια ακόμα στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (18-6-2014) τα ξημερώματα, στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, «Παναγία η Βοήθεια», αποσκοπώντας στη σύλληψη ατόμων, οι οποίοι χωρίς να έχουν τα απαραίτητα προσόντα και τις γνώσεις ασκούν παράνομα το επάγγελμα του αποκλειστικού νοσοκόμου.
Στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπιστήκαν στις Ορθοπεδικές Κλινικές, πέντε ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας από 29 έως 54 ετών, οι οποίες παρείχαν σε ασθενείς τις υπηρεσίες της αποκλειστικής νοσηλεύτριας χωρίς να κατέχουν πτυχίο νοσηλευτικής και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Παράλληλα οι συλληφθείσες δεν κατείχαν βιβλιάριο υγείας και εργασίας από το Ι.Κ.Α. ενώ εργάζονταν χωρίς τριπλότυπο μπλοκ αποδείξεων.
Υπενθυμίζεται ότι στις 16-5-2014, τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, είχαν συλλάβει στις παθολογικές κλινικές του ίδιου νοσοκομείου άλλες έξι γυναίκες, οι οποίες ασκούσαν παράνομα το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσηλεύτριας (Σχετικό το από 16-5-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι έλεγχοι, οι οποίοι πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου θα συνεχιστούν αμείωτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.