HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Καλαβρύτων

Με τέτοια εμφάνιση η ΑΕΚ δεν άξιζε να πάρει τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Όταν εμφανίζεσαι άχρωμος και άνευρος από το πρώτο δευτερόλε...


Με τέτοια εμφάνιση η ΑΕΚ δεν άξιζε να πάρει τίποτα από αυτό το παιχνίδι. Όταν εμφανίζεσαι άχρωμος και άνευρος από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Όταν βλέπεις ότι τίποτα δεν πάει καλά αλλά επιμένεις σε πράγματα που δεν σου έχουν προσφέρει κάτι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι αποκαρδιωτικό. Όταν το γήπεδο είναι γεμάτο από ένα παθιασμένο κοινό που ήρθε να σε στηρίξει και εσύ παρουσιάζεις αυτήν την εικόνα τότε του οφείλεις μια μεγάλη συγγνώμη.
Τα κατεβασμένα κεφάλια στο τέλος του αγώνα δείχνουν ότι παίκτες και προπονητής ένιωσαν την απογοήτευση των φιλάθλων και είναι στο χέρι τους να αλλάξουν το κλίμα. Το αποτέλεσμα καθ’ αυτό δεν κρίνει κάτι, αρκεί η ΑΕΚ να παρουσιάσει το καλό πρόσωπο των δύο πρώτων αγώνων και να επανέλθει στο μονοπάτι των επιτυχιών. 
Ο αγώνας δεν δέχεται καμία κριτική. Άλλωστε πώς να κρίνεις έναν αγώνα που το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 3-22. Αντίδραση από του Καλαβρυτινούς μπασκετμπολίστες δεν ήρθε και η διαφορά ποτέ δεν έπεσε σε διαχειρίσιμα επίπεδα. Οι παίκτες του Πανωλενειακού έκαναν πολύ καλά τα βασικά, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, και εκτελώντας με μεγάλη ευστοχία ανέβαζαν συνεχώς τον δείχτη του σκορ και το τέλος του παιχνιδιού τους βρήκε νικητές με 39 πόντους μένοντας αήττητοι στο μίνι πρωτάθλημα των play off.
Τα δεκάλεπτα 3-22, 19-38(ημίχρονο), 29-54, 33-72(τελικό)
Διαιτήτευσαν οι : Αθανασόπουλος και Νερομυλιώτης
Α.Ε. Καλαβρύτων (ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ) : ΜΠΕΚΙΟΣ, ΜΠΙΡΜΠΑΣ 7, ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΝ., ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ 2, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ 2, ΖΥΓΟΥΡΑΣ Κ. 5, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΚΟΤΣΙΡΗΣ Γ., ΚΟΤΣΙΡΗΣ Β. 5, ΚΑΛΔΙΡΗΣ, ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ 4, ΠΟΡΕΤΣΑΝΟΣ 4
Α.Ο. Πανωλενειακού (ΛΕΒΕΝΤΟΥΡΗΣ) : ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΜΑΡΡΑΣ 16(4), ΠΑΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΟΤΣΑΛΟΣ 9(3), ΜΠΕΚΥΡΑΣ 13(2), ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΤΣΙΠΟΛΙΤΗΣ 6, ΜΑΡΙΝΟΣ 6(2), ΒΛΑΧΟΣ 5

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της Α.Ε.Κ τονίζει:  Αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε συγχαρητήρια στη διοίκηση της ομάδας του Πανωλενειακού για την εικόνα της ομάδας τους! Όταν κάτι γίνεται με μεράκι και αγάπη πάντα θα έχει αποτέλεσμα! Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και να συνεχίσουν να αγαπούν αυτό που κάνουν!

Φωτογραφίες : Nίκος Βελάνας
από:bandwradio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.