HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιγμα της Αχαΐας στην τουριστική αγορά της Μ. Βρετανίας

φωτό: dete.gr Στην Πάτρα βρέθηκαν χθες 21 Ιουνίου, 40 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από την Μεγάλη Βρετανία, με τους οποίους συνεργά...

φωτό: dete.gr
Στην Πάτρα βρέθηκαν χθες 21 Ιουνίου, 40 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από την Μεγάλη Βρετανία, με τους οποίους συνεργάζεται και φιλοξενεί η γνωστή και από τους μεγαλύτερους tour operators TUI.
Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν να αξιολογήσουν την περιοχή ως τουριστικό προορισμό που θα προτείνουν στους πελάτες τους για την επόμενη θερινή περίοδο. 
Το πρόγραμμα της επίσκεψης εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλει το Επιμελητήριο Αχαΐας για την ανάδειξη της Πάτρας ως τουριστικός προορισμός. 
Όπως τονίζει το Επιμελητήριο Αχαΐας,τρέχουσα θερινή περίοδος, αποτελεί την πιλοτική προσέγγιση, ενός φιλόδοξου προγράμματος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, για την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχής μας και θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.