HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Καλοκαιρινές δραστηριότητες του Συλλόγου Δρυμοτών Καλαβρύτων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΡΥΜΟΣ Με χαρά ενημερώνουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους ότι στις 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή , εορτή του Προφ....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014 ΔΡΥΜΟΣ Με χαρά ενημερώνουμε όλους τους συγχωριανούς και φίλους ότι στις 20 Ιουλίου ημέρα Κυριακή, εορτή του Προφ. Ηλία, για τρίτη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσσι του Αγίου, από τον εφημέριο μας Ιερομόναχο π. Ιάκωβο. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα προσφερθούν στους προσκυνητές καφές, αναψυκτικά και διάφορα γλυκίσματα. Σας περιμένουμε όλους να ανεβούμε από το γραφικό μονοπάτι να πιούμε νερό από του Μαυρομάτη τη βρύση, να προσευχηθούμε,να διασκεδάσουμε και να μαζέψουμε ρίγανη. 
Στις 2 και 3 Αυγούστου ο Σύλλογος σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα θα πραγματοποιήσουν εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού (κόψιμο χόρτων ασβέστωμα) του χωριού μας. Θα χαρούμε πολύ αν υπάρξουν και νέες συμμετοχές. Στο τέλος των εργασιών θα έχουμε γεύμα ρεφενέ. 
Στις 11 εως 14 Αυγούστου, ο Σύλλογος θα διοργανώσει  διάφορες εκδηλώσεις όπως προβολή Ελληνικών ταινιών, τουρνουά δηλωτής, ξερής μπιρίμπας και τάβλι, στο προαύλιο χώρο του παλαιού σχολείου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και περιμένουμε όχι μόνο από τον Δρυμό, αλλά και από γειτονικά χωριά,για να φτιάξουμε τις ομάδες . Οι νικητές θα βραβευτούν. Δηλώσεις συμμετοχής έως 10/08/2014 στον Θανάση Χριστοδουλόπουλο τηλ. 6944 733901 και Τζένη Μαυραγάνη τηλ. 6978 308616 
Παρ' ότι ζούμε σε δύσκολους καιρούς και οι συνθήκες ζωής μας είναι πολύ βαριές (οικονομική ασφυξία, ανεργία,αβεβαιότητα), εμείς είπαμε να τολμήσουμε και να οργανώσουμε στις 16 Αυγούστου ημέρα Σάββατο και ώρα 21.00 μία καλοκαιρινή μουσική βραδιά και να απομακρύνουμε έστω και για λίγες ώρες αυτή την αρνητική ατμόσφαιρα που μας φορτίζει όλους . Να βρεθούμε, να μιλήσουμε, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Μαζί μας θα είναι ο Αιγιώτης κιθαρίστας Γιάννης Καραμάνος ο οποίος θα μας ταξιδέψει στον θαυμαστό κόσμο της μουσικής, ξεκινώντας από την Ιτιά και την Παπα Λάμπραινα μέχρι λαϊκά, ρεμπέτικα και ότι άλλο προκύψει. Το έξοδο συμμετοχής θα προσπαθήσουμε να είναι ελάχιστο. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας, θα μας βοηθήσει για να συνεχίσουμε και σε άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ώστε να μένει ζωντανό το χωριό μας.
Να είμαστε όλοι εκεί να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί.
Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων
Ενημερωθείτε για τις δράσεις του συλλόγου ΕΔΩ 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.