HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Kαιρός το Τριήμερο του Αγ.Πνεύματος

Κάτι πάει να χαλάσει και πάλι στο καιρό του Σαββατοκύριακου,με βροχές καταιγίδες αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως την Κυριακ...


Κάτι πάει να χαλάσει και πάλι στο καιρό του Σαββατοκύριακου,με βροχές καταιγίδες αλλά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως την Κυριακή στα ανατολικά και βόρεια.
Το Σάββατο γενικά δείχνει να κυλάει με καλό καιρό σε σχέση με την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος όπου ο καιρός θα είναι αρκετά άστατος με βροχές και καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί.
Πιο αναλυτικά:

Σάββατο 7/6/2014:
Πολύ καλός ο καιρός με ηλιοφάνεια ,καλή διαύγεια και ορατότητα ωστότο προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.
Πιθανότητα για μπόρες το μεσημέρι υπάρχει για την υπόλοιπη ορεινή Πίνδο(Θεσσαλία-δυτική καικεντρική Στερεά-ορεινή κεντρική Πελοπόννησο).
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός το Σάββατο θα κυλίσει με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνές το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη άνοδο.

Κυριακή-Δευτέρα 8-9/6/2014:
Μουντός θα ξεκινήσει ο καιρός στο βορειοανατολικό Αιγαίο-την Μακεδονία-Θράκη μέχρι και τις Σποράδες την ανατολική Θεσσαλία-Εύβοια με νεφώσεις που θα δώσουν το πρωί προς το μεσημέρι βροχές οι οποίες θα επεκταθούν και στην ανατολική Στερεά και την βορειοανατολική και κεντρική Θεσσαλία .
Το μεσημέρι και το απόγευμα η αστάθεια θα μεταφερθεί στην ηπειρωτική χώρα και θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο,την δυτική και κεντρική Στερεά-Θεσσαλία-Ήπειρο μέχρι και την Μακεδονία-Θράκη.
Αστάθεια θα έχουμε και στα ορεινά τμήματα της Κρήτης,στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση .


Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr/
johnpatrablog


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Σαβ, 7 Ιουν
Αίθριος καιρός το πρωί, ασθενής βροχή αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό για το υπόλοιπο της ημέρας.24 oC / 12 oCΒΑ  με 6 km/h
Κυρ, 8 Ιουν
Λίγα σύννεφα το πρωί, ασθενής βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.24 oC / 14 oCΒΑ  με 11 km/h
Δευ, 9 Ιουν
Αυξημένη συννεφιά το πρωί, ασθενής βροχή για το υπόλοιπο της ημέρας.22 oC / 14 oCΒΑ  με 16 km/h
Τρι, 10 Ιουν
Αυξημένη συννεφιά το πρωί,  ασθενής βροχή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιή συννεφιά τη νύχτα.24 oC / 14 oCΒΑ  με 16 km/h
Τετ, 11 Ιουν
Αίθριος καιρός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ασθενής βροχή αργά τη νύχτα.27 oC / 14 oCΔΒΔ  με 10 km/h
Πεμ, 12 Ιουν
Βροχή και πιθανή καταιγίδα αλλά και διαστήματα με καθαρό καιρό.26 oC / 14 oCΒΒΑ  με 6 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.