HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλούσιο Πρόγραμμα στο 27ο Συναπάντημα Σκοταναίων

Το 27ο Συναπάντημα θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Σκοταναίων Επαρχίας Καλαβρύτων στην όμορφη Σκοτάνη από 14 έως και 17 Αυγούστου 201...



Το 27ο Συναπάντημα θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Σκοταναίων Επαρχίας Καλαβρύτων στην όμορφη Σκοτάνη από 14 έως και 17 Αυγούστου 2014  με πλούσιες δραστηριότητες γεμάτες παράδοση, δράση, χορό, γεύσεις, κέφι και διασκέδαση. 

Το Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου έχει ως εξής:
Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014
Στην πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθεί "Βραδιά καλλιτεχνικής δημιουργίας και φαντασίας" για τους μικρούς!
Στην συνέχεια, θα προβληθεί ταινία για όλες τις ηλικίες, από την "χρυσή" εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, χαρίζοντας άφθονο γέλιο.

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014
Εορτή της Παναγίας
Εκκλησιασμός με αρτοκλασία. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο προάυλιο της Εκκλησίας θα γίνει διανομή άρτου και θα προσφερθούν γλυκίσματα και αναψυκτικά.
Το βράδυ στην πλατεία του χωριού και ώρα 20:30 θα πραγματοπιηθεί εκδήλωση με θέμα "ΕΓΓΑΜΟΣ ΒΙΟΣ - 50 ΧΡΟΝΙΑ". Εκεί που ο χρόνος είναι ανήμπορος να αδυνατίσει την μνήμη, θα γυρίσουμε τις αναμνήσεις 50 χρόνια πίσω, τιμώντας τα ζευγάρια του χωριού μας που έχουν δεθεί με τα δεσμά του γάμου για μισό αιώνα, ως ένδειξη, σεβασμού, θαυμασμού και αναγνώρισης.
Στην συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκουριωτών και υπαύθυνος της Χορευτικής Ομάδας Συλλόγου Λυκουριωτών, κ. Σωκράτης Μούσιος, θα παρουσιάσει ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. 
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, θα απολαύσουμε τα παραδοσιακά γλυκά και τις πίτες των ντόπιων κυριών, στις οποίες θα διανεμηθούν συμβολικά δώρα προς τιμήν τους και θα προσφερθεί βραστό και καλό κρασί.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014
Στις 20:00 το βράδυ θα συγκεντρωθούμε στην πλατεία του χωριού για το 27ο Συναπάντημα και την κοινή συνεστίαση με όλους τους πατριώτες και φίλους του Συλλόγου.
Φέτος, τη μουσική βραδιά θα πλαισιώσει ο συμπατριώτης μας D.J. Κωνσταντίνος Η. Φραντζόλας.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014
Στις 11:00 το πρωί στο χώρο της πλατείας θα περιμένουμε όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας από 0 έως 100 χρονών!!! να συμμετάσχουν σε διάφορα παιχνίδια ψυχαγωγικού περιεχομένου.
Αγαπητές Πατριώτισσες και Πατριώτες,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, σας ευχαριστεί και πιστεύει οτι με την δική σας παρουσία στην υλοποίηση των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων, θα δώσει πνοή ζωής και ενότητας σ αυτόν τον ωραίο και ανιδιοτελή θεσμό, ώστε το 27ο Αυγουστιάτικο Συναπάντημα να αποτελέσει ένα πραγματικό "Καλοκαίρι Πολιτισμού" και να χρωματίσει για μια ακόμη φορά την ζωή όλων μας.
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε οτι η αγάπη και οι αναμνήσεις για το χωριό μας, μας κρατά δεμένους και οφείλουμε να αφήσουμε με μεγάλη κληρονομιά στα παιδιά μας που αποτελούν και το ΜΕΛΛΟΝ αυτού του τόπου.
Τέλος σας γνωρίζουμε οτι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει την διακριτική ευχέρια για τυχόν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.
Καλή Αντάμωση
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ.: ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χ ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ. ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ
ΕΦΟΡΟΣ: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΜΕΛΗ: ΡΕΒΕΚΚΑ ΑΡΙΣΤ. ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
           ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΛΑΠΠΑΣ
           ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡ. ΣΑΤΟΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.