HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ολοκληρώθηκε η Γ’ ΕΣΚΑ-Η - Στην 5η θέση τα Καλάβρυτα

Η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου δεν κατάφερε να …αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα από του Καράτουλα, απέναντι στον Πανωλενειακό από τον οπο...


Η Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου δεν κατάφερε να …αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα από του Καράτουλα, απέναντι στον Πανωλενειακό από τον οποίο ηττήθηκε με 57-49, αλλά επιπλέον απώλεσε και την διαφορά των 4 πόντων από τη νίκη της στον α’ γύρο, χάνοντας έτσι την μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια της Γ’ ΕΣΚΑ-Η. Παρ’ όλα αυτά, τερμάτισε στην 2η θέση και εδώ και πολύ καιρό έχει “καπαρώσει” το εισιτήριο ανόδου στην Β’ ΕΣΚΑ-Η.
Από εκεί και πέρα, τα Καλάβρυτα με νίκη γοήτρου τη σεζόν, κερδίζοντας στην παράταση με 69-67 τον Ιωνικό Πατρών, ενώ στο άλλο ματς η Ηρα Προαστείου επικράτησε της Ανδραβίδας με 66-52.
Συμπερασματικά, μαζί με τους Αιγιώτες στην ανωτέρω Κατηγορία ακολουθούν ο Πανωλενειακός, η Ηρα Προαστείου και η Ανδραβίδα, ενώ τα Καλάβρυτα και ο Ιωνικός Πατρών παραμένουν.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής:
♦ Πανωλενειακός-Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου: 57-49
♦ Καλάβρυτα-Ιωνικός Πατρών: 69-67 παρ. (58-58 κ.α.)
♦ Ηρα Προαστείου-Ανδραβίδα: 66-52
Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας
Δημήτρης Τσερεντζούλιας

Η Τελική Βαθμολογία:




Μια προσφορά του συνεργαζόμενου δικτύου με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS:

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.