HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προετοιμασία για το νέο σχολικό έτος από την ΠΔΕ Δυτικής Ελλάδας

Ευρεία σύσκεψη των στελεχών εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία τη Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτική...

Ευρεία σύσκεψη των στελεχών εκπαίδευσης της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία τη Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας των διοικητικών και εκπαιδευτικών δομών της περιφέρειας ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.
Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας κ. Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, οι Προϊστάμενοι Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης ΠΕ και ΔΕ καθώς και οι Διευθυντές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες προχώρησαν, αρχικά, σε μια γενικότερη κριτική αποτίμηση του εκπαιδευτικού έργου που υλοποιήθηκε την προηγούμενη σχολική χρονιά ενώ στη συνέχεια, έχοντας υπόψη τα τρέχοντα εκπαιδευτικά ζητήματα, έθεσαν τις βάσεις για τον έγκαιρο προγραμματισμό του νέου σχολικού έτους προκειμένου να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία των σχολικών μονάδων προς όφελος όλης της σχολικής κοινότητας.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Η ομαλή έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί για τις εκπαιδευτικές δομές της περιφέρειάς μας το σημείο “κλειδί” για τη μετέπειτα απρόσκοπτη λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Όλο το χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από το τέλος της προηγούμενης σχολικής χρονιάς το σύνολο των δομών της εκπαίδευσης, και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της περιοχής ευθύνης μας, εργάζονται εντατικά έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την άμεση και στοχευμένη αντιμετώπιση των όποιων δυσλειτουργιών οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην ανάπτυξη μιας δημιουργικής εκπαιδευτικής συμπεριφοράς και στην ενίσχυση της ποιότητας του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου.
Εμφορούμενοι από πνεύμα δημιουργικότητας, διάθεση για ανάπτυξη πρωτοβουλιών και κατάθεση εποικοδομητικών προτάσεων είμαι βέβαιος ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα.
Επιπλέον, θα ήθελα να καλωσορίσω και να ευχηθώ καλή δύναμη στο νέο Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νιας κ. Παπαθανασίου Σπυρίδων ο οποίος επωμίζεται ένα απαιτητικό έργο, σε μια δύσκολη συγκυρία για την παιδεία, ωστόσο διαθέτει όλα τα απαιτούμενα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα που θα τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.