HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για αρχές Αυγούστου πάει η πληρωμή της Εξισωτικής στους Κτηνοτρόφους

Όπως είχε γράψει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (12/7/14)  την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης αναμένουν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας αφού έχει...


Όπως είχε γράψει το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS (12/7/14) την πληρωμή της εξισωτικής αποζημίωσης αναμένουν οι κτηνοτρόφοι όλης της χώρας αφού έχει καθυστερήσει πολύ η καταβολή της δόσης του 2013 δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στους κτηνοτρόφους όλης της χώρας αφού δεν μπορούν να προμηθευτούν έγκαιρα και σε καλές τιμές τις ζωοτροφές αλλά και να καλύψουν τις ανάγκες τους. Η καταβολή στους δικαιούχους κτηνοτρόφους ήταν αρχικά να πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου, μεταφέρθηκε για αρχές Αυγούστου.
Από τον ΟΠΕΚΕΠΕ διαβεβαιώνουν οτι έως 9 Αυγούστου θα έχουν πιστωθεί σε όλους τους δικαιούχους κτηνοτρόφους τα ποσά της εξισωτικής 2013, επιρρίπτοντας την "ευθύνη" της καθυστέρησης στο γεγονός οτι πολλοί κτηνοτρόφοι δεν έχουν κλείσει τις εκκρεμότητες σχετικά με τις ηλεκτρονικές δηλώσεις επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων, προθεσμεία που λήγει την Παρασκευή 25 Ιουλίου  
Οι κτηνοτρόφοι καλούνται να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία των ΕΑΣ και ΟΠΕΚΕΠΕ ώστε να ενημερωθούν για τις τυχόν παραλήψεις, ενώ επίσης μπορούν να ενημερωθούν και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.