HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σφίγγουν από σήμερα οι ζέστες...

Με ζέστη ξεκίνησε η νέα εβδομάδα (7-13/7/2014) καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει για να φτάσει σε αρκετές περιοχές τους 36-38οC και κυρίως σ...

Με ζέστη ξεκίνησε η νέα εβδομάδα (7-13/7/2014) καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει για να φτάσει σε αρκετές περιοχές τους 36-38οC και κυρίως στην ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα.
Σε κάποιες περιοχές τοπικά θα φτάσει και πιο ψηλά ακόμα και στους 38-40οC
Στην δυτική κεντρική και βόρεια βορειοδυτική Ελλάδα δεν αναμένεται να κάνει τόση ζέστη με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 34-35οC ενώ στα βορειοδυτικά τους 31-33οC.
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει από την Πέμπτη-Παρασκευή κυρίως όμως στα δυτικά κεντρικά και βόρεια συνοδεία βορειοδυτιών ανέμων ενώ μέχρι και το Σαβαβτοκύριακο θα έχει πέσει σταδιακά και στην υπόλοιπη ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα.
Αρκετά ζεστή λοιπόν θα είναι αυτή η εβδομάδα μέχρι και το τέλος της κυρίως όμως στην ανατολική και νότια ηπειρωτική αλλά και νησιωτική χώρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι και την Τρίτη βόρειοι στα πελάγη,βορειοδυτικοί στο Ιόνιο στα 4-5 μποφόρ και βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο στα 5-6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Ωστόσο από την Τετάρτη οι άνεμοι γυρνάνε σε νοτιοδυτικούς όπου θα μεταφέρουν και θερμές αέριες μάζες ,και έτσι η Τετάρτη και η Πέμπτη θα έιναι αρκετά ζεστές μέρες.
Οι πιο ζεστές μέρες θα είναι η Τετάρτη και η Πέμπτη για την ανατολική και νότια ηπειρωτική χώρα.
Στην υπόλοιπη δυτική βορειοδυτική Ελλάδα ο βοριεοδυτικός άνεμος σημαίνει ανάσες δροσιάς ενώ για την ανατολική χώρα σημαίνει ζέστη

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.