HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με "φάουλ" ξεκίνησε η νέα Διοίκηση στην Α.Ε.Καλαβρύτων

Νέα σύνθεση του Δ.Σ από χθες βράδυ (2 Ιουλίου) για την Α.Ε.Καλαβρύτων  με την προεδρία της ομάδας να αναλαμβάνει ο Παπαγεωργίου Ηρακλής,...

Νέα σύνθεση του Δ.Σ από χθες βράδυ (2 Ιουλίου) για την Α.Ε.Καλαβρύτων  με την προεδρία της ομάδας να αναλαμβάνει ο Παπαγεωργίου Ηρακλής, Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Βαρβιτσιώτης, Γραμματέας ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος και Ταμίας ο Παπαδόπουλος Θεόδωρος.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση αν και η πρώτη "δημόσια εμφάνιση" πριν καλά καλά αναλάβει ξεκίνησε με...φάουλ αφού εξέδωσε ανακοίνωση "δελτίο τύπου" χωρίς να το....κοινοποιήσει στον τύπο  δίνοντας το..."χέρι -χέρι" μόνον σε ένα και μόνο blog, αγνοώντας το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS που είναι το μοναδικό επαγγελματικό καθημερινής ενημέρωσης portal της επαρχίας Καλαβρύτων.
Να ξεκαθαρίσουμε οτι η μη κοινοποίηση (όπως όφειλε να κάνει) δεν είναι για το καλό του τύπου αλλά πρώτα απ όλα για το καλό του συλλόγου και της ενημέρωσης των πολιτών. 
Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, προβάλει όλα αυτά τα χρόνια, σε μια αγαστή συνεργασία με την προηγούμενη διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, όλα τα θέματά του και τις δραστηριότητές του συλλόγου, πάντα αφιλοκερδώς, όπως άλλωστε κάνουμε με την συντριπτική πλειοψηφία των καλαβρυτινών συλλόγων και φορέων, θέτοντας τις σελίδες μας στην διάθεση του κοινού που ξεπερνά τις 70χιλιάδες επισκέπτες το μήνα και που άλλοι πληρώνουν για να μπουν και να προβληθούν.

Ο καθένας όμως μπορεί να κάνει τις επιλογές του, άλλωστε μην ξεχνάμε οτι υπάρχει και η.... "κολόνα του Μέρμηγκα" για ανακοινώσεις....... 

Υ.Γ. Σε επικοινωνια που είχαμε με ορισμένα μέλη του νέου Δ.Σ. και για να μην αδικούμε όλους, μας δήλωσαν οτι αυτό έγινε σε πλήρη αντίθεσή τους και χωρίς να το γνωρίζουν.
Υ.Γ. Ευχή μας να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια και την καφενειακή λογική που διακατέχει ορισμένους, ενώνοντας δυνάμεις για το καλό του συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.