HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα Καλάβρυτα οι Ναυτοπρόσκοποι της Κύπρου

Με μεγάλη χαρά, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έλαβε e-επιστολή από το 27ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λεμεσού Κύπρου με τις εντυπώσεις τους από τ...



Με μεγάλη χαρά, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS έλαβε e-επιστολή από το 27ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λεμεσού Κύπρου με τις εντυπώσεις τους από την πρόσφατη επίσκεψή τους στα Καλάβρυτα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον τόπο μας, ευχαριστώντας όλους για την φιλοξενία υποσχόμενοι οτι θα ξανάρθουν. 
Όπως μας πληροφορούν, την οκταήμερη επίσκεψή τους και την όλη τους δραστηριότητα την πρόβαλαν  στην επιστροφή τους στην Κύπρο σε γονείς και φίλους (πάνω από 300 άτομα) σε ειδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό, διαφημίζοντας τον τόπο μας, την ιστορία και την φιλοξενία μας,
Τους ευχαριστούμε θερμά και τους περιμένουμε πάλι. 

Στην επιστολή τους αναφέρουν: 
Το 27ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑΥΤΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ - ΚΥΠΡΟΥ πραγματοποίησε 8ημερη δραστηριότητα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησο από 11 έως 17 Απριλίου 2014. Συγκεκριμένα 20 παιδιά ηλικίας από 16 έως 18 ετών, όλοι Πρόσκοποι - Ανιχνευτές γνώρισαν την όμορφη Πελοπόννησο με πολλές δραστηριότητες όπως ανάβαση και ορειβασία στον Χελμό - Εξερεύνηση στην όμορφη πόλη στα Καλάβρυτα, rafting στο ποταμό Λούσιο - Δημητσάνα και σαν τελευταίο σταθμό στο πανέμορφο νησί του Πόρου.
Πιο συγκεκριμένα φιλοξενηθήκαμε στο ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ όπου η Ομάδα μας είχε την τύχη να δεχθεί την άψογη φιλοξενία του Δήμου Καλαβρύτων.
Με "σπίτι μας" λοιπόν τα όμορφα Καλάβρυτα εξερευνήσαμε πολλά όμορφακαι Ιστορικά μέρη, όπως: Την Μονή Μεγάλου Σπηλαίου - Την Αγία Λαύρα Το Μουσείο Ολοκαυτώματος - Το εργοστάσιο Γάλακτος - Τα Σπήλαια Λιμνών - Ανεβήκαμε στην κορυφή του Χελμού στην Νεραϊδοράχη, γνωρίσαμε την Ιστορία της Πόλης και πολλά άλλα.
Οι εμπειρίες αξέχαστες και η υπόσχεση μας μονάχα μία...Στα Καλάβρυτα θα ξανάρθουμε σύντομα...
Επίσης την όλη μας δραστηριότητα στα Καλάβρυτα είδαν και γονείς και φίλοι (πάνω από 300 άτομα) στην Λεμεσό όπου σε ειδική παρουσίαση γνώρισαν και είδαν την Δράση των παιδιών.
Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε για μια μελλοντική μας συνάντηση
Με εκτίμηση
27ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Λεμεσού-Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.