HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναστάτωση στην Τοπική ΕΛ.ΑΣ. για τις μεταθέσεις Κυριακόπουλου - Ιωαννίδη

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, καθώς η ανακοίνωση των κρίσεων και των τοποθετήσεων έπεσε ως κεραυνός ...


Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην τοπική ΕΛ.ΑΣ, καθώς η ανακοίνωση των κρίσεων και των τοποθετήσεων έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της τοπικής ηγεσίας.
Η απόφαση για τοποθέτηση του Κώστα Κυριακόπουλου στην Κορινθία και του Νίκου Ιωαννίδη στην Αργολίδα, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς μερίδα αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή κάνει λόγο αφενός για ξεκάθαρη υποβάθμιση των δύο ανδρών, αλλά πολύ περισσότερο θέτει ευθέως και θέμα υπόγειων διαδρομών αλλά και παρεμβάσεων εξωθεσμικών παραγόντων από την περιοχή, στις αποφάσεις του υπουργού προστασίας του πολίτη Βασίλη Κικίλια.
Ορισμένα από τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Ελλάδα, πάνε το θέμα των κρίσεων και τοποθετήσεων και τις αποφάσεις που λήφθηκαν για την περιοχή, ακόμα πιο περά, καθώς δεν διστάζουν να μιλήσουν για ωμή παρέμβαση πατρινού επιχειρηματία που διατηρεί «αδελφικές» σχέσεις με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «φάγωμα» Κυριακόπουλου και Ιωαννίδη αλλά και την τοποθέτηση συγκεκριμένων προσώπων σε άλλες θέσεις.
Αξιωματικοί και συνδικαλιστές της αστυνομίας στην Αχαΐα, δεν διστάζουν να μιλήσουν με σκληρά λόγια για τα όσα παίχτηκαν τις τελευταίες ημέρες σε επίπεδο ηγεσίας, με «θύμα» ανώτατους αξιωματικούς στην Πάτρα.
Τονίζουν μάλιστα, πως η έδρα της επιχείρησης του πατρινού που έχει συγγένεια με τον κ. Κικίλια, μετατράπηκε σε άτυπο πολιτικό γραφείο του υπουργού, ενώ δεν είναι λίγα εκείνα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. στην περιοχή, τα οποία προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοιά του, διοικούν τις υπηρεσίας τους από το κατάστημα του!
Πηγές του patratora.gr, αναφέρουν πως οι δυο ανώτατοι μάχιμοι Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυριακόπουλος-Ιωάννιδης, θα προχωρήσουν σε ένσταση επί της αποφάσεως
από: patratora.gr

Παραθέτουμε τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα που απέστειλαν προς όλα τα Μ.Μ.Ε. Δυτικής Ελλάδας οι Ταξίαρχοι Κ.Κυριακόπουλος και Ν.Ιωαννίδης

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ταξιάρχου Κυριακόπουλου Κωνσταντίνου προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, τους Φορείς, και τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γεμάτος με συναισθήματα συγκίνησης αποχωρώ από τη θέση του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή στη Δυτική Ελλάδα.
Θέλω ειλικρινά, να ευχαριστήσω τους Διευθυντές των Αστυνομικών Διευθύνσεων, τους αξιωματικούς καθώς και όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, όλων των υπηρεσιών της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, για την αμέριστη στήριξη τους, κατά τη διετή παραμονής μου ως Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας αλλά και ως Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς άλλα και τα Μ.Μ.Ε., για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όλο αυτό το διάστημα.
Το έργο που επιτελέστηκε είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειας.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σκοπός μας είναι εφαρμογή της νομιμότητας με στόχο την ωφέλεια του πολίτη και της κοινωνίας, που είναι και ο τελικός κριτής του έργου μας.
Θα είμαι δίπλα σας και πιστεύω πως όλοι μας, παρόλες τις δυσκολίες, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε την αποστολή μας προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Ταξιάρχου Ιωαννίδη Νικολάου προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, τους Φορείς, και τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους, αξιωματικούς, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε τους προηγούμενους μήνες.
Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον καθένα προσωπικά, όλους εσάς, εκπροσώπους Αρχών και Φορέων της Περιφέρειας αλλά και των Μ.Μ.Ε., για την επικοινωνία και τη στήριξη που δείξατε στο πρόσωπό μου.
Πιστεύω στη δύναμη της συνεργασίας και θα είμαι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία με στόχο την ωφέλεια της κοινωνίας και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.