HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου στην πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών "Ο Στριφτόμπολας"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών "Ο Στριφτόμπολας" στο εκκλησάκι τ...


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερτεζιτών "Ο Στριφτόμπολας" στο εκκλησάκι της Αγίας Σωτήρος στη Κέρτεζη.Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, αφού παρευρέθηκαν περισσότερα από 600 άτομα. Αφού Εκκλησιάστηκαν, έστησαν ένα μεγάλο γλέντι στον προαύλιο χώρο δίπλα στο εκκλησάκι με τη συνοδεία του Κώστα Ζαφειρόπουλου στο κλαρίνο και του Τάκη Μπαλάση στο τραγούδι απόλαυσαν παραδοσιακές μπουγάτσες και πλούσια εδέσματα που ειχαν ετοιμάσει οι εθελοντές του συλλόγου. 


Στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου, ευχαριστούν θερμά όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας, τα μέλη του συλλόγου και ιδιαίτερα τη νεολαία της Κέρτεζης για τη πολύτιμη βοήθειά τους, τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά και φυσικά το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ.Γιώργο Λαζουρά για τη παρουσία του καθώς και τη στηριξή του σε κάθε ανάγκη του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.