HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Καιρός - Aνάσα Δροσιάς από την Κυριακή

Πτώση της θερμοκρασίας πρώτα από τα δυτικά και βόρεια το Σάββατο και στην συνέχεια την Κυριακή και στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρ...

Πτώση της θερμοκρασίας πρώτα από τα δυτικά και βόρεια το Σάββατο και στην συνέχεια την Κυριακή και στην υπόλοιπη ανατολική και νότια χώρα καθώς υποχωρεί σταδιακά η ζέστη και ενισχύονται οι βοριάδες στα πελάγη.
Ήδη από την Κυριακή στο Ιόνιο και στην δυτική βορειοδυτική Ελλάδα θα ενισχυθούν οι βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι και θα φτάσουν τοπικά τα 6-7 μποφόρ.
Ιδιαίτερη προσοχή για το κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς καθώς οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά σχεδόν σε όλη την χώρα μέχρι και την Δευτέρα.
Την Κυριακή η θερμοκρασία θα αρχίσει να υποχωρεί και στην υπόλοιπη κεντρική και ανατολική νοτιοανατολική Ελλάδα ενώ αισθητή θα γίνει την Δευτέρα σε όλη την χώρα.
Πολύ αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Κυριακή στο μεγαλύτερος μέρος της χώρας(από τα νησιά του Ιονίου την δυτική και κεντρική Μακεδονία-Θράκη μέχρι και την Πελοπόννησο και την δυτική&κεντρική χώρα γενικότερα) καθώς έχει προυπάρξει αρκετά θερμή και ξηρή περίοδος ενώ την Δευτέρα ο κίνδυνος περιορίζεται στην Εύβοια την ΑττικοΒοιωτία τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Οι θερμοκρασίες την Δευτέρα 18/8/2014 θα φτάσουν τους 29-31οC στην δυτική και βόρεια χώρα (στην Ήπειρο θα είναι 2-3οC πιο χαμηλή) ενώ στην υπόλοιπη κεντρική και νότια χώρα θα φτάσει τους 33-34οC.

Ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του: weather-in-greece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.