HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Καλάβρυτα με ομιλητή τον Π. Λαφαζάνη

Στα Καλάβρυτα και στην εκδήλωση των μελών του ΣΥΡΙΑΖΑ Καλαβρύτων με θέμα: "ΕΝΦΙΑ – Ασφαλίστηκα ταμεία – Τράπεζες Οι περιούσιες μας ...

Στα Καλάβρυτα και στην εκδήλωση των μελών του ΣΥΡΙΑΖΑ Καλαβρύτων με θέμα: "ΕΝΦΙΑ – Ασφαλίστηκα ταμεία – Τράπεζες Οι περιούσιες μας στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης των μνημονίων", θα παραβρεθεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 30/08/2014 και ώρα 20:30 στον πεζόδρομο Καλαβρύτων απέναντι από το μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Η Ανακοίνωση - Πρόσκληση έχει ως εξής:
"Η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ σας καλεί στην ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: "ΕΝΦΙΑ – Ασφαλίστηκα ταμεία – Τράπεζες Οι περιούσιες μας στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης των μνημονίων." Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 30/08/2014 και ώρα 20:30 στον πεζόδρομο Καλαβρύτων απέναντι από το μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος με ομιλητή τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ .
Μας πήραν τους μισθούς και τις συντάξεις μας πήραν τις δουλείες μας κόβουν το ρεύμα μας έχουν ανασφαλίστους χωρίς φάρμακα, ιατρούς και νοσοκομεία. Οδηγούν τα παιδιά μας στην μετανάστευση . Θέλουν να πάρουν και τα σπίτια τα χωράφια και τα μαγαζιά μας.
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.