HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - Μαγευτικές βραδιές σε Δάφνη και Τριπόταμα

Με ιδιαίτερη επιτυχία η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων ολοκλήρωσε χτες το βράδυ, 23 Αυγούστου  στο δημοτικό διαμέρισμα της Δάφνης ...


Με ιδιαίτερη επιτυχία η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων ολοκλήρωσε χτες το βράδυ, 23 Αυγούστου  στο δημοτικό διαμέρισμα της Δάφνης, τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της. Σε μια ιδιαίτερη συναυλία με μουσικές απ όλο τον κόσμο, οι μουσικοί της μπάντας παίζοντας με κέφι και ζωντάνια για περισσότερο από μιάμιση ώρα, προσέφεραν στους παραβρισκόμενους στην πανέμορφη πλατεία του χωρίου ένα πλούσιο μουσικό ταξίδι.
Το προηγούμενο βράδυ, 22 Αυγούστου η Φιλαρμονική μας έκανε στα Τριπόταμα συναυλία στην κεντρική πλατεία του χωρίου. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολύ καλή ακουστική, οι μουσικοί παρουσίασαν στους ακροατές ακούσματα πρωτόγνωρα, γι αυτούς καθώς για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο χωρίο η μουσική άποψη της Μπάντας με πνευστά μουσικά όργανα.
Η κεντρική συναυλία του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε στις 16 Αύγουστου στην ανανεωμένη πλατεία των Καλαβρύτων. Με εξαιρετική ευκολία τα παιδία της Φιλαρμονικής παρουσίασαν ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόγραμμα διάρκειας περίπου δυο ωρών. Πολλά από τα στυλ της μουσικής παρουσιαστήκαν στο πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά την συναυλία. 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος Λαζούρας Γιώργος, εξήρε την εθελοντική πρόσφορα των μουσικών και έδωσε εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα και στο μαέστρο Μπαμπαράκο Γίωργο.
Η περιοδεία της Μπάντας ξεκίνησε από το δημοτικό διαμέρισμα της Κλειτορίας στις 8 Αυγούστου. Εκεί η μπάντα παρουσίασε στην κεντρική πλατεία το πρόγραμμα της κερδίζοντας κολακευτικά σχόλια από το κοινο που παρακολούθησε την συναυλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.