HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καύσωνας προ τον πυλών - Καιρός για Καλάβρυτα και Καλαβρυτοχώρια!!!

φωτο Καλάβρυτα από τον καλό φίλο Δημήτρη Κωνσταντάρα Πολύ ζέστη θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο με τον υδρά...

φωτο Καλάβρυτα από τον καλό φίλο Δημήτρη Κωνσταντάρα
Πολύ ζέστη θα κάνει τις επόμενες μέρες μέχρι και τον Δεκαπενταύγουστο με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά και τους 41-42οC στις κλασικές στην ζέστη περιοχές.
Το κύμα καύσωνα θα αρχίσει να υποχωρεί από τις 17 του μήνα και πρώτα στα δυτικά και βόρεια με παράλληλη ενίσχυση των βοριάδων στα πελάγη.
Ωστόσο στην υπόλοιπη χώρα η ζέστη θα συνεχίσει και μετά τις 15 μέχρι και τις 17. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 18 του μήνα σε όλη την χώρα με το μελτέμι να ενισχύεται.
Οι πιο ζεστές μέρες θα είναι η Πέμπτη η Παρασκευή και το Σάββατο 14-16/8/2014 όπου η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 40οC.
Οι περιοχές με την πιο πολύ ζέστη θα είναι οι νομοί Αργολίδας-Κορινθίας-Αττικής-Μαγνησίας-Λαρίσης-Τρίκάλων-Καρδίτσης -Αιτωλοακαρνανίας-Φθιώτιδας-Βοιωτίας-Εύβοιας καθώς και πεδινές ηπειρωτικές περιοχές της Μακεδονίας . Αρκετή ζέστη και στα εσωτερικά τμήματα των νησιών στα Δωδεκάνησα (όπως στην Λίνδο της Ρόδου) αλλά και σε Χίο,Μυτιλήνη και υπήνεμες πλευρές των Κυκλάδων της Κρήτης και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

ο καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του weather-in-greece.gr

Στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ο καύσωνας δεν μας αγγίζει, ελάτε να απολαύσετε δροσιά, καλό φαγητό και πλούσιες εκδηλώσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.