HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "Ταξιδευτές" της Έν. Καλαβρυτινών Πάτρας συνεχίζουν το ταξίδι

Η θεατρική ομάδα "Ταξιδευτές της Πρόζας" της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, συνεχίζοντας το θεατρικό της ταξίδι, έδωσε δύο επιτ...


Η θεατρική ομάδα "Ταξιδευτές της Πρόζας" της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, συνεχίζοντας το θεατρικό της ταξίδι, έδωσε δύο επιτυχημένες παραστάσεις στην Κούτελη και στις Σειρές των Καλαβρύτων. Το Σάββατο 23 Αυγούστου ανεβήκαμε για πρώτη φορά στην Κούτελη και οι ευχαριστίες είναι από καρδιάς τόσο στους κατοίκους που παρακολούθησαν την παράστασή μας, όπως και στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ.Χαρίλαο Βλάχο, αλλά και στον ξεχωριστά αγαπητό "Γυμνασιάρχη" Γραμματέα κ.Θεοδόση Παναγόπουλο. Ευχαριστούμε για την ξεχωριστή χειρονομία τους να δοθούν αναμνηστικά στην ομάδα μας. Την Κυριακή 24 Αυγούστου η ομάδα έδωσε παράσταση στις Σειρές των Καλαβρύτων, καλεσμένη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και από την Πρόεδρό του κ.Δήμητρα Κωνσταντινίδη. Η φιλοξενία και στα δύο μέρη αψεγάδιαστη και το γλέντι που ακολούθησε μετά αξέχαστο.
Τις δύο αυτές παραστάσεις οι Ταξιδευτές τις αφιερώνουν στην μνήμη ενός ξεχωριστού της φίλου που έφυγε από τη ζωή νωρίς, στον πρώην Πρόεδρο των Κλειτορολευκασίων, αείμνηστο Σπύρο Μαρίνη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Καλαβρύτων για την δωρεάν μεταφορά της ομάδας και των σκηνικών μας με πούλμαν και στις δύο αυτές παραστάσεις. Επίσης, τον Αντιδήμαρχο Καλαβρύτων κ.Νίκο Μαγκαφά για την στήριξη του στην ομάδα μας.

Οι επόμενες παραστάσεις των Ταξιδευτών θα δοθούν αρχές Σεπτεμβρίου:

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου - 8.45 μ.μ.- Βασιλικό Πατρών
Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου - 6.30 μ.μ. - Ίδρυμα "Σεμέλη". Ξεχωριστά ευχαριστώ στην υπεύθυνη κ. Κατερίνα Γουργουρίνη για την πρόσκληση
Πέμπτη & Παρασκευή 4 - 5 Σεπτεμβρίου - 9.00 μ.μ. - Ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Επειδή είναι πολλοί οι φίλοι των Ταξιδευτών που θέλουν να βρεθούν στις παραστάσεις, θα δοθούν προσκλήσεις για τις δύο παραστάσεις στο χώρο του ξενοδοχείου τα πρωινά και των δύο ημερών, (4 & 5 Σεπτεμβρίου), από τις 10.30 π.μ.- 12.00μ.μ. ή στο τηλέφωνο 6939589417.

Η πρώτη συνάντηση για τη νέα θεατρική περίοδο 2014-2015 θα γίνει την Κυριακή στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30μ.μ. Η Ομάδα καλεί άτομα που αγαπούν το θέατρο να ενταχθούν στους "Ταξιδευτές". Με το πέρας της επιτυχημένης αυτής περιόδου η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει τον θεατρολόγο και σκηνοθέτη κ.Ανδρέα Θανασούλα, για την προσφορά του αυτά τα δύο χρόνια στο πηδάλιο του καραβιού της. Πάντα τον θέλουμε δίπλα μας. Πολλά ευχαριστώ σε όλα τα νέα άτομα που ανέβηκαν στο καράβι μας για το ταξίδι του κυρ "Λεπρέντη" και που θα συνεχίσουν και φέτος να είναι μαζί μας. Ξεχωριστά τα ευχαριστώ μας στις κυρίες Κατερίνα Λειβαδά και Ελένη Κουτροκόη αλλά και στο χαρισματικό βενιαμίν της ομάδας μας, Δημήτρη Μουλίνο. Τα μπράβο όλων μας στον Δημήτρη Σπατιώτη που σαν "Λεπρέντης" ταξίδεψε όλους όσους μας είδαν φέτος

Οι "Ταξιδευτές" πάντα πιστεύουν οτι τα ταξίδι είναι αυτό που κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Πάντα οι παραστάσεις είναι προσφορά σε όλους όσους έχουν ανάγκη το γέλιο και το δίνουν από την καρδιά τους ταξιδεύοντας τους θεατές σε λίγες στιγμές ξενοιασιάς και απόλαυσης στους δύσκολους καιρούς που περνάμε. Πάντα η είσοδος είναι ελεύθερη, πάντα εκεί που έχουν ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία αγάπης.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τον Πρόεδρο της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας γιατί χωρίς την ηθική και υλική στήριξη του κ.Νίκου Μαντά οι "Ταξιδευτές" δεν θα υπήρχαν. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)
Η θεατρική ομάδα 
"Ταξιδευτές της Πρόζας" 
της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.