HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πετυχημένο και με καθολική συμμετοχή το συναπάντημα των Καστριωτών

γράφει ο  Γεώργιος Β. Γκλαβάς Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 16 Αυγούστου 2014, στην κεντρική πλατεία του χωριού, με πλ...


γράφει ο Γεώργιος Β. Γκλαβάς
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, Σάββατο 16 Αυγούστου 2014, στην κεντρική πλατεία του χωριού, με πλούσια συνεστίαση και παραδοσιακούς χορούς !! Προηγήθηκαν, το πρωί της ίδιας ημέρας, αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Των Απανταχού Καστριωτών ″ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ″ , που ανέδειξαν ενισχυμένο και με δραστήριες νιφάδες το νέο διοικητικό συμβούλιο, με αρκετά φιλόδοξους στόχους, κύρια όμως την ενδυνάμωση του σωματείου, για το γενικό καλό του χωριού.
Το τρικούβερτο γλέντι που παρέσυρε μικρούς και μεγάλους, με την οργάνωση και επιμέλεια που είχε ο επιδέξιος καλλιτέχνης dj και νέος πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καστριών Χάρης Γ. Γκλαβάς, κράτησε ως το πρωί της Κυριακής !!! 
Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Αναγνωστόπουλος μαζί με τις ευχές του ζήτησε τη συνέργεια όλων, για εθελοντική προσφορά και βοήθεια στο Σύλλογο. Ευχόμαστε χρόνια πολλά σε όλους τους συμπατριώτες, ομοξυχία και κάθε επιτυχία στις δραστηριότητες και επιδιώξεις του Συλλόγου μας !






Γεώργιος Β. Γκλαβάς
Καστριά Καλαβρύτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.