HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Αποτελέσματα του 5ου Ράλλυ Σπριντ Αιγίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος του το 5ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου που προσμετρά στο πρωτάθλημα ασφάλτινων σπριντ για το 2014. Την ...



Με απόλυτη επιτυχία έφτασε στο τέλος του το 5ο Ράλλυ Σπριντ Αιγίου που προσμετρά στο πρωτάθλημα ασφάλτινων σπριντ για το 2014. Την πρώτη τριάδα της γενικής κατάταξης συμπλήρωσαν οι πρώτοι Αναπολιοτάκης – Χαλκιαδάκης με SEAT IBIZA KIT CAR EVO 2 Α8, δεύτεροι οι Σπυρόπουλος – Πολυζώης με Mitsubishi Lancer EVO Α8 και τρίτοι Νίκον – Ανδριανόπουλος με Mitsubishi Lancer EVO Ν4.
Νωρίς το πρωί της Κυριακής η βροχή τελικά επηρέασε τις επιδόσεις των οδηγών, αφού από το χωριό Πυργάκι και μέχρι των τερματισμό ο δρόμος κράταγε νερό. Σημειώθηκαν αρκετές έξοδοι λόγω της ολισθηρότητας, χωρίς ευτυχώς κάποιο τραυματισμό για τα άτυχα πληρώματα. Στο δεύτερο σκέλος η κατάσταση του δρόμου ήταν καλύτερη και τα πληρώματα βελτίωσαν τους χρόνους τους.
Η απονομή έγινε στην Πλατεία του χωριού Φτέρη κάτω από τον όμορφο Πλάτανο, παρουσία του Δημάρχου του Αιγίου, εκπροσώπων των τοπικών οργανώσεων και συλλόγων καθώς και πλήθος κόσμου που απόλαυσε ένα παραδοσιακό γευστικότατο μεσημεριανό από την ταβέρνα της πλατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.