HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Γιορτή Παιδείας" από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών

Μια εξαιρετική γιορτή παιδείας και πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δεσινό Καλαβρύτων για να τιμηθούν οι αριστεύσαντες μαθητές και μ...


Μια εξαιρετική γιορτή παιδείας και πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε στο Δεσινό Καλαβρύτων για να τιμηθούν οι αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ψωφίδας.
Η "Γιορτή Παιδείας" όπως ονομάζεται πραγματοποιείται ανελλιπώς εδώ και τριάντα χρόνια από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών - Δροβολοβιτών - Δεσινιωτών, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των παιδιών αλλά και να δώσει κίνητρα για την ανάπτυξη του πνευματικού επιπέδου, της ευγενούς άμιλλας και του "ευ αγωνίζεσθε" στον τόπο μας σε μια εποχή ισοπέδωσης των αξιών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μαθητές και γονείς, η πρόεδρος Δεσινού, Διαμάντω Αθανασοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου, Γεώργιος Φωτόπουλος, ο τ. αντιδήμαρχος παιδείας του τ. Δήμου Αροανίας, λογοτέχνης, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, μέλη της εθελοντικής ομάδας Καμενιάνων και πολλοί Δεσινιώτες που βρέθηκαν στο χωριό.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους γονείς τους, που αγωνίζονται για πρόοδο και προκοπή στην ξεχασμένη επαρχία μας καθώς και στο σύλλογο που στηρίζει και προάγει την παιδεία και το πολιτισμό μας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.