HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο "Λεπρέντης" της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας στο "Βυζαντινό" Πάτρας

Ο " Λεπρέντης" που ταξίδεψε με τους "Ταξιδευτές της Πρόζας" όλο το καλοκαίρι και χάρισε το γέλιο ήρθε ο καιρός ν...


Ο "Λεπρέντης" που ταξίδεψε με τους "Ταξιδευτές της Πρόζας" όλο το καλοκαίρι και χάρισε το γέλιο ήρθε ο καιρός να ξεκουραστεί. Η θεατρική ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, έκλεισε την περιοδεία της με το εξαιρετικό έργο του Μ.Χουρμούζη με δύο τελευταίες παραστάσεις στο Ξενοδοχείο "Βυζαντινό", στο σπίτι τους, όπως συνηθίζουν να το αποκαλούν γιατί έτσι το νοιώθουν. Ετσι, τις δύο παραστάσεις στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου, τις αφιέρωσαν σαν ελάχιστη προσφορά, στον Πρόεδρό τους κ.Νίκο Μαντά αλλά και στους ανθρώπους που τόσα χρόνια είναι δίπλα τους. Οι Ταξιδευτές ανταποκρινόμενοι πάντα στις προσκλήσεις όλων, χαίρονται να βοηθούν πάντα και να προσφέρουν σε Ιδρύματα, συσσίτια, Γηροκομεία, Τράπεζες Τροφίμων, γιατί στους δύσκολους καιρούς που ζούμε η βοήθεια είναι η μόνη λύση. Για τον λόγο αυτό και οι Ταξιδευτές παίζουνε πάντα με ελεύθερη είσοδο.
Η υπεύθυνη της ομάδας Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου και τις δύο ημέρες των παραστάσεων, ευχαρίστησε για την παρουσία τους όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες θεάτρου της Πάτρας, που παρευρέθηκαν στο Ξενοδοχείο "Βυζαντινό". Επίσης, ευχαρίστησε για την παρουσία της την ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρο της 'Ενωσης Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Γιώτα Κωνσταντοπούλου. Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Νίκο Μαντά για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που παρέχει στην Ομάδα των Ταξιδευτών καθώς και όλους όσους έπαιξαν και ταξίδεψαν μαζί τους. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Πήραν μέρος με σειρά εμφάνισης:
Δημήτρης Σπατιώτης - Ρένα Πάλμου - Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου - Θόδωρος Σταφανίδης - Κατερίνα Λειβαδά - Ελένη Αγγελοπούλου - Γιάννης Γκοτσόπουλος - Ραφαέλα Τερλεπάνη Μπεκτσεσί - Μάχη Σπηλιωτοπούλου - Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου - Γιώργος Δημητρακόπουλος - Ανδρέας Κολοβούρης - Μαρία Χονδρομάρα - Δημήτριος Μουλίνος
Καλεσμένοι στον γάμο:
Αθηνά Μπακοπούλου Γιαννέλη - Μελπούλα Φρατζή - Ελένη Κατριμπούζα - Ειρήνη Συνοδινού - Μάγδα Όρρου - Αναστασία Παπαδοπούλου
Συντελεστές παράστασης:
Σκηνοθέτης Ανδρέας Θανασούλας
Βοηθός Σκηνοθέτη Θόδωρος Στεφανίδης
Θεατρικό Παιχνίδι Γεωργία Καλογεράτου
Επιμέλεια Αφίσας Ρένα Πάλμου
Σκηνογραφία Θόδωρος Στεφανίδης
Ζωγραφική Σκηνικού Κατερίνα Μαντά Αντωνακοπούλου
Κοστούμια Η ομάδα ντύνεται από το σπίτι της
Ειδικά Κοστούμια Στολές Διαμαντόπουλος
Φωτογραφία-Βίντεο Παναγιώτης Μουλίνος
Δημιουργός Σκηνικού Θόδωρος Στεφανίδης
Οργάνωση Παραγωγής-Υπεύθυνη Ομάδας-Δημόσιες Σχέσεις-Χορηγίες-Επικοινωνία Αφροδίτη Σκαλτσά Δημητρακοπούλου 6939589417

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.