HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άστατος ο Καιρός το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014

Bροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, θα έχουμε την Παρασκευή και το Σ...


Bροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, θα έχουμε την Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Σεπτεμβρίου.
Οι άνεμοι θα στραφούν σε βοριάδες στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ ,ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο.

Πιο αναλυτικά :
Παρασκευή 5/9/2014:
Καλός θα ξεκινήσει και πάλι ο καιρός τις πρωινές ώρες με ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.
Προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις που θα δώσουν μπόρες και σποραδικές καταιγίδες στην Μακεδονία-Θράκη ,την ανατολική&κεντρική Θεσσαλία,την ανατολική Στερεά-Εύβοια μέχρι και την βορειοανατολική Πελοπόννησο.
Τις απογευματινές ώρες μπόρες θα σημειωθούν και στην Ήπειρο-δυτική Μακεδονία μέχρι πιθανώς και την κεντρική ορεινή Στερεά Ελλάδα.
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Σαββατοκύριακο 6-7/9/2014:
Γενικεύεται η αστάθεια το Σαββατοκύριακο,ενώ το πρωί ο καιρός θα ξεκινάει καλός με λίγες νεφώσεις προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα έχουμε μπόρες και τοπικές καταιγίδες σχεδόν στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας.

O καιρός είναι μια προσφορά στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS του:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.