HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ - Στο «Το χωριό μας το Σοποτό» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του  Βασίλη Παπακωνσταντίνου  στην Πάτρα; Εμείς το βρήκαμε εύκολα πάντως κρίνοντας από το γεγονός ότ...



Ποιο είναι το αγαπημένο μέρος του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Πάτρα;
Εμείς το βρήκαμε εύκολα πάντως κρίνοντας από το γεγονός ότι και τα δύο του βράδια στην αχαϊκή πρωτεύουσα, εκεί τα πέρασε ο μεγάλος καλλιτέχνης, ο ανήσυχος δημιουργός.
Στο πεζόδρομο της Ηφαίστου. Μετά την αποθέωση που γνώρισε από το Πατρινό κοινό, σε μία δυναμική εμφάνιση στο γήπεδο της Παναχαϊκής, σε ένα live που είχε το δικό του χρώμα, ο αιώνιος έφηβος βρέθηκε και πάλι για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά στην Ηφαίστου.
Μόνο που αυτή τη φορά εκτός από το «All Day By Mods» ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου (όπου πήγε και πάλι), βρέθηκε και σε ένα άλλο αγαπημένο στέκι της Ηφαίστου, στο restaurant – bar, «Το χωριό μας το Σοποτό».
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου βρέθηκε εκεί με φίλους και παρά την κούραση που είχε από το live, σε ένα live που τα έδωσε για ακόμα μία φορά όλα, έδειξε να είναι κεφάτος, ακούραστος, συζητήσιμος, κάνοντας πλάκα και έχοντας αρκετό χιούμορ στοιχεία που έδειξε άλλωστε και on stage κατά την διάρκεια της συναυλίας.
Δεν είχε μάλιστα κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί, τόσο με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, όσο και με τους θαμώνες, δείχνοντας για ακόμα μία φορά πόσο απλός και πόσο άνετος είναι ως άνθρωπος. Στη φωτογραφία ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με παρέα Πατρινών και φυσικά και με τον φωτογράφο του patrasevents.gr, Γιώργο Γινάτη.
περισσότερα στο: patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.