HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινούν και πάλι τα Χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Λειβαρζινών Πάτρας

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ωρα 7μ.μ. στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ στην Οβρυά θα πραγματοποιηθει η πρώτη συγκέντρωση του Χορευτικού του...

Την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου και ωρα 7μ.μ. στο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ στην Οβρυά θα πραγματοποιηθει η πρώτη συγκέντρωση του Χορευτικού του Συλλόγου Λειβαρτζινών Πάτρας για την νέα χρονιά. 
Η χρονιά που πέρασε αν κρίνουμε απο τις εκδηλώσεις που συμμετείχαμε (Παρουσίαση του χορευτικού μας στην κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας, συμμετοχή στην μεγάλη γιορτή της Πρωτομαγιάς στην Πλατεία των Υψηλών Αλωνίων και συμμετοχή στη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου) ηταν απολύτως επιτυχημένη. Και φέτος περιμένουμε και περισσότερους είτε ειναι απο το αγαπημένο μας Λειβάρτζι είτε ειναι φίλοι του Συλλόγου μας, να κάνουμε αυτό που κάνουμε καλύτερα. Να περνάμε καλά, να διασκεδάζουμε, να χορεύουμε, να τιμάμε το Σύλλογο μας και το Χωρίο μας με την παρουσία μας αλλά το κυριότερο ειναι να ειμαστε ΠΑΡΕΑ. Στο Χωρίο μας στον Σύλλογο μας και στο Χορευτικό μας ειστε ευπρόσδεκτοι όλοι. Να ειστε όλοι καλά και σας περιμένουμε όλους.
Υπεύθυνος χορευτικού τμήματος:
Παπαγιαννακόπουλος Σάκης.
τηλ επικ 6984146379

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.