HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μέχρι 15 Νοεμβρίου πρέπει να αναθεωρήσουν οι δήμοι τους εκλογικούς καταλόγους

Αναθεωρημένους τους εκλογικούς καταλόγους θα πρέπει να έχουν αποστείλει όλοι οι δήμοι της χώρας στο υπουργείο Εσωτερικών μέχρι 15 Νοεμβρ...

Αναθεωρημένους τους εκλογικούς καταλόγους θα πρέπει να έχουν αποστείλει όλοι οι δήμοι της χώρας στο υπουργείο Εσωτερικών μέχρι 15 Νοεμβρίου.
Στο πλαίσιο της Ε΄ Αναθεώρησης 2014, οι δήμοι θα πρέπει να έχουν ενσωματώσει τις νέες εγγραφές και τις μεταβολές που συνέβησαν στο εκλογικό σώμα το διάστημα από 1/9/2014 έως και 30/10/2014.
Σημειώνεται ότι εκλογικά αρχεία που θα φθάνουν με cd, ή θα φτάσουν αργότερα, ή θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο μετά τη καταληκτική ημερομηνία, σύμφωνα με το υποργείο Εσωτερικών, δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσουν οι δήμοι στον έλεγχο τυχόν διπλοεγγεγραμμένων όχι μόνο στο δήμο τους, αλλά και σε σχέση με άλλους δήμους, ώστε να προβούν στη διαγραφή μιας εκ των δύο εγγραφών.
πηγή:aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.