HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα σταφύλια είναι ντομάτες!

γράφει ο οικονομολόγος Σπύρος Θεοχάρης Τα σταφύλια είναι κόκκινα οι ντομάτες είναι κόκκινες άρα τα σταφύλια είναι ντομάτες ! Αν γραφτε...

γράφει ο οικονομολόγος Σπύρος Θεοχάρης
Τα σταφύλια είναι κόκκινα οι ντομάτες είναι κόκκινες άρα τα σταφύλια είναι ντομάτες ! Αν γραφτεί και σε ορισμένα portal τότε είναι πιο σίγουρο και από το θάνατο !!
Η παραπάνω εξίσωση περιγράφει με απόλυτα σαφή τρόπο μία ακόμα κορυφαία είδηση που σηκώθηκε για εσωτερική κατανάλωση τις τελευταίες ημέρες από τα Ελληνικά ΜΜΕ κυρίως τα ηλεκτρονικά .
Δεν αναφέρομαι στο θέμα της «παρέμβασης του ευρωβουλευτή των ανεξαρτήτων Ελλήνων κ Μαριά» για τις πολεμικές αποζημιώσεις .

Ο κ. Μαριάς σε μία Επιτροπή ήσσονος σημασίας (την επιτροπή αναφορών του ΕΚ), που σκοπό έχει να καταγράφει τα αιτήματα και τις αναφορές των Ευρωπαίων Πολιτών για διάφορα θέματα που άπτονται κυρίως της εφαρμογής του Κοινοτικού Δικαίου έκανε μία παρέμβαση για τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η έκβαση της κίνησης αυτής παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ως απεμπόληση εθνικών δικαιωμάτων με την σύμφωνη γνώμη και Ελλήνων ευρωβουλευτών που καταψήφισαν την σχετική πρόταση .Παρατίθενται μάλιστα και η λίστα όσων καταψήφισαν ονομαστικά!!!!.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας (για όσους γνωρίζουν ελάχιστα τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου) οφείλεται να διευκρινιστεί πως τέτοια ψηφοφορία ουδέποτε έλαβε χώρα, καθώς η σχετική πρόταση συζητήθηκε μονάχα σε επίπεδο συντονιστών των πολιτικών ομάδων που μετείχαν στην Επιτροπή και όχι από το σώμα των Ευρωβουλευτών.
Το θέμα αναβλήθηκε αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει αρμοδιότητα επί του περιεχομένου παρά μόνο για να παραπέμψει το θέμα ώστε να ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία.

Συμπέρασμα :
Α. Ο κ Μαριάς πήρε το τετράστηλο της δημοσιότητας που επιζητούσε .
Β. Την «έφερε» κατά την εκτίμηση του στους υπόλοιπους Έλληνες Ευρωβουλευτές .
Γ. Κανένα αποτέλεσμα δεν υπήρξε επί της ουσίας για αυτό το πολύ μεγάλο εθνικό θέμα ( τι να συζητήσουμε τώρα για λογική συνεννόησης πριν γίνονται τέτοιες κινήσεις και άλλα περιττά!!!! ) .
Δ. Τα σταφύλια διά της «ειδικής εφαρμογής της εις άτοπον απαγωγής» έγιναν για μια ακόμα φορά ντομάτες .
Να είμαστε καλά και του χρόνου !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.