HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απάντηση σε σχόλιο του κ. Γ.Κοσμά...για μια λεζάντα φωτογραφίας!

Το σχόλιο του αγαπητού μου κ.Κοσμά (Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, επίτιμου προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, πρώην Κοινοτάρχη της τέως Κ...

Το σχόλιο του αγαπητού μου κ.Κοσμά (Δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, επίτιμου προέδρου της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, πρώην Κοινοτάρχη της τέως Κοινότητας Λυκούριας Καλαβρύτων και Δημοτικού Συμβούλου – υποψηφίου Δημάρχου του τέως Δήμου Κλειτορίας),για τη λεζάντα φωτογραφίας μου σε ανάρτηση του "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑNEWS", που με εμφανίζει σε κατάθεση στεφάνου στην "Χελωνοσπηλιά Μαζείκων", και όχι, για την ακρίβεια -όπως παρατηρεί o ίδιος - στη Χελωνοσπηλιά Λυκούριας, είναι αν μη τι άλλο εύστοχο και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Προφανώς, αυτό είναι γνωστό σε όλους, αν και συνηθίζεται μικρότερες πληθυσμιακά τοποθεσίες να προσκολλούνται στις μεγαλύτερες κοντινές, κυρίως δε όταν αυτές αποτελούν και την έδρα Δήμων, όπως εν προκειμένω η Κλειτορία (Μαζέϊκα). Δυστυχώς αυτό πολλές φορές γίνεται και αδικεί και την οντότητα των ίδιων των Μαζείκων (Κλειτορία), αφού πολλοί ή και ΜΜΕ την αποκαλούν...Καλάβρυτα, γενικά!

Γνωρίζω και σέβομαι την ιστορία της περιοχής Λυκούργια και τη δράση του Συλλόγου Λυκουριωτών Αθήνας όπως και της Τοπικής Κοινότητα Λυκούριας, στις οποίες άλλωστε σχεδόν πάντα συμμετέχω.

Ο αξιότιμος κ.Κοσμάς - τον οποίο όπως και να 'χει τον ευχαριστώ για την δημόσια παρατήρηση - παρατήρησε μάλιστα πως εκ παραδρομής δεν αναφέρεται πως η φωτογραφία είναι τελικά από την ανάλογη επετειακή εκδήλωση της 16ης Μαρτίου στη Φροξυλιά Τουρλάδας και όχι από την Χελωνοσπηλιά Λυκούριας!

Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι από τα ιερά χώματα του τέως Δήμου Κλειτορίας, της πρώην Επαρχίας και νυν Δήμου Καλαβρύτων Νομού Αχαΐας, Περιφέρειας Δυικής Ελλάδας! 

Ευχαριστώ θερμά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.