HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ασταμάτητη η Α.Ε.Καλαβρύτων - Ισοπαλία για το Σκεπαστό

φωτο αρχείου Καλάβρυτα-Κεραυνός Σελιανιτίκων: 2-0 Το αήττητο σερί συνέχισε η ομάδα των Καλαβρύτων παραμένοντας στην κορυφή της βαθμο...

φωτο αρχείου
Καλάβρυτα-Κεραυνός Σελιανιτίκων: 2-0
Το αήττητο σερί συνέχισε η ομάδα των Καλαβρύτων παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατώντας άνετα με 2-0 του Κεραυνού Σελιανιτίκων. Και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Αναγνωστόπουλος στο 18΄και στο 46΄.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:  Παπαδημητρόπουλος, Παπαθανασίου (48′ Κακαβας), Παπαγεωργίου, Αλεξόπουλος (55′ Κουτρουμάνης), Καλδίρης, Παπαδόπουλος, Τσαβαλάς, Κανελλόπουλος, Γκεράρντ, Αναγνωστόπουλος, Θανόπουλος (59′ Τζουμάκας).

Σκεπαστό-Λύκοι Διακοπτού: 2-2
Η ομάδα του Σκεπαστού δεν τα κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" απέναντι σε στους Λύκους Διακοπτού αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα διαφορά, αποτέλεσμα που τα διατηρεί στις τελευταίες θέσεις.  Τελικό σκορ 2-2 με σκόρερ για την ομάδα του Σκεπαστού τον Παπαγιαννόπουλο στο 6΄και τον Βορύλλα στο 37΄ Τα τέρματα των Λύκων σημειώθηκαν στο 44′ Μπούζι, 78′ Παπαϊάννου
Για το Σκεπαστό αγωνίστηκαν:
Μπαλασόπουλος, Κόρακας, Παπαγεωργίου, Κ. Τραγότσαλος (30′ Αθ. Καζανάς), Ν. Μπάλιος (68′ Καλούτσης), Τσέλιος, Βορύλλας, Παπαγιαννόπουλος (56′ Π. Τραγότσαλος), Καράμπελας, Καραμούζης, Π. Μπάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.