HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Βγήκαν μαχαίρια...στο κέντρο της πόλης

Σε ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή έναν ...μαχαιροβγάλτη, έγιναν μάρτυρες δεκάδες καταστηματάρχες και περαστικοί, στην Τρίγωνη Πλα...

Σε ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστή έναν ...μαχαιροβγάλτη, έγιναν μάρτυρες δεκάδες καταστηματάρχες και περαστικοί, στην Τρίγωνη Πλατεία στο κέντρο του Αιγίου.
Δύο άνδρες ηλικίας 55 και 40 ετών, διαπληκτίστηκαν λόγω προσωπικών διαφορών μέσα στο δρόμο και ξαφνικά ο 55χρονος, εκτός εαυτού, έβγαλε έναν σουγιά και μαχαίρωσε τον 40χρονο στην κοιλιακή χώρα, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα και ακατάσχετη αιμορραγία.
Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 40χρονο στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και νοσηλεύεται. Ο 55χρονος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και κρατείται, για να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Και οι δύο εμπλεκόμενοι στον καυγά, πάντως, είναι ...παλιοί γνώριμοι της Ασφάλειας.
Πέπη Σπηλιωτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.